Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '18

 
Kategori
Spor
 

Haydi Maça; Stadyum Girişinde Ayrı, Stadyuma Girince Ayrı Soygun

Spor müsabakalarına giden herkes bilir 'ki üzerinde bozuk para varsa toplanır , o nedenle bozuklar ya bütünlenir yada içerde soyulmamak için çekirdek , su benzeri şeyler alınarak değerlendirilir. 2 Kişi maça gitseniz sadece yol masrafı, bilet  harcamanız yeme - içme hariç minimum 250 tl .

Stadyuma geldiniz , 1. uygulama emniyet tarafından  üst araması yapılır ve cebinizde 8-10 tl madeni para , hopppp indir bakalım köy sandığına (1 yıldır kızılay 'a bağış ediliyor) Neden toplanıyor , sahaya atmayalım diye , doğrumu uygulama bence evet , peki bitti' mi hayır , 2. uygulama özel güvenlik tarafından yapılır. elinde pet su var alınıyor sahaya atarsak diye , çekirdek paketi alınıyor. ya ben bunu hiç anlamıyorum inanın sanırım onu ' da sahaya atarız diye galiba :))

Buraya kadar girişte uygulanan güvenlik tedbiri diyelim eğelim boynumuzu, geçelim.

Yok vazgeçtim geçmeyelim. Önce stadyuma girelim.

Biraz zaman geçti tribünde susadım , 0,50 kuruşa aldığımız sular toplandığı için indim kantine 2 su aldım 8 tl , 10 tl verdim para üstü 2 tl aldım. Sonra canımız çekirdek çekti yenmeden maç izlenmiyor ya , 3 tl ile dışardan aldığım çekirdek toplandığı için yine indim kantine aynı paket 7 tl ,10 tl verdim 3 tl madeni para üstü aldım. En son acıktım 1 sandviç ekmeği kadar küçük ekmeğe 3 köfte bolca soğan 18 tl olunca 20 tl verip 2 tl aldım madeni para üstü...

Şimdi elimde 2 pet su , 2 paket çekirdek paketi ve 7 tl madeni para var . Sahaya atacağım materyaller elimde yaşasın  yaşamasına ama içerde temin edeceğim maddeler dışarda neden toplanır. Sadece sahaya atılmasın amacımı var , yoksa ????  

 

 
Toplam blog
: 39
: 115
Kayıt tarihi
: 06.09.18
 
 

Gümrükleme hizmeti veren özel şirketin ith.müş.temsilciliğini yapıyorum, mesai dışında vaktimi ai..