Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Hayranları Yeniden Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’i istiyor yapımcılar harekete geçecek mi ?

Hayranları Yeniden Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’i istiyor yapımcılar harekete geçecek mi ?
 

Yeniden onları istiyorlar!


2013 yılında başrolünü paylaştıkları Bir Aşk Hikayesi dizisi ile adeta sektörü sallayan Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’in hayranları yeniden onları bir arada görmek istiyor.

Bir Aşk Hikayesi dizisi yurtdışında özellikle Arap ülkelerinde büyük izlenme oranları alan ve hatta rekor kıran bir yapım bu yüzden MBC kanallarında defalarca baştan yayınlanmış bir dizi…

Dolayısıyla Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir çok tanınıyor Arap ülkelerinde… Tabi şu da var sadece Arap ülkeleri değil Bir Aşk Hikayesi İspanya, Rusya, Azerbeycan gibi daha bir çok ülkede yayınlanmış bir dizi.

Bugün benim diyen şuan popüler olan oyuncuların bile adı dış ülkelerde bilinmezken doğru düzgün Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez ikilisi adeta oralarda dillerden düşmüyor.

Canlandırdıkları adeta efsaneleşen Korkut Ali ve Ceylan karakterleri ile gerek yurtdışı gerek ise ülkemizde büyük ses getiren ikilinin yerli ve yabancı hayranları onları yeniden bir arada görmek istiyor.

Zaten yanılmıyorsam Damla Sönmez de Seçkin Özdemir de daha önceki röportajlarında güzel bir proje olursa yeniden birlikte rol almak istediklerini söylemişti.

Umarım yapımcılar bu iki oyuncunun uyumunu görmezden gelmez çünkü ben bu kadar gerek görsel olarak gerek ise oyunculuk olarak uyan ve enerjileri tutan ikili daha önce görmedim.

Yapımcılar umarım bu iki sevilen oyuncuyu yeniden bir dizi ya da sinema filmi projesinde bir araya getirir.

Şahsen bende özledim bu iki oyuncuyu karşılıklı oynarken görmeyi. Bu ikisi bir arada iken ortaya inanılmaz oyunculuk performansları çıkıyor ve izlerken çok keyif alıyorsunuz…

Bakalım zaman bize neyi gösterecek. Ama şunu söylemek istiyorum şimdi sizdeyiz Sayın yapımcılar…

Çetin Kaya

Twitter/FankafaCetinn

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..