Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya/Çağatay Ulusoy:Feriha & Emir aşkı, AFK tam 4 yıl önce başlamıştı!

Hazal Kaya/Çağatay Ulusoy:Feriha & Emir aşkı, AFK tam 4 yıl önce başlamıştı!
 

Bugün günlerden 14 Ocak 2015. Bundan tam 4 yıl önce 14 Ocak 2011'de "Adını Feriha Koydum" dizisi ilk yayına başlamıştı. Ve bu dizide o ölümsüz aşkın kahramanlarını tanıdık. Oyuncuları Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'du. Bu ölümsüz ikilinin arasında, Feriha - Emir aşkı doğdu. Bu aşk 4 yıl geçmesine rağmen hala tap taze duruyor, sevenlerinin yüreklerini dağlıyor. Bu aşk 2 sezon boyunca devam etti. Sevenlerini dizinin fenomeni yaptı. Cuma akşamları Show Tv ekranlarına kilitledi. Ta ki, 26 Haziran 2013 tarihinde kör bir kurşun Feriha'nın kalbine saplanana kadar bu ölümsüz aşk sürdü. Unutulmadılar ki, bu gün Twitter'da onlar için tt yaptıklarını, #AFK14OcakEfsaneFemir tagı adı altında binlerce twit atıldığını gördüm. Sonra da "trending topic" yaptılar.

Çağatay Ulusoy'da güzel bir jest yaparak sevenlerine twitter'dan cevap verdi.

4 sene önce bugünü dün gibi hatırlıyorum.Yine duygulandırdınız beni hepinizi seviyorum ve öpüyorum."

Ben bu aşkın aynısını 44 yıl önce seyrettiğim sinema filminde, Love Story'de görmüştüm. Orada Oliver - Jenny aşkı vardı. Aşk Hikayesi filminde Ali Mac Grav ile Ryan O'Neal birlikte oynamışlardı. Maalesef her ikisinin de sonu acı oldu. Jenny 24 yaşında hastalandı ve öldü. Feriha da düğününde kurşunlandı ve hayata veda etti. Her iki güzel kız da fakir üniversite öğrencisi idi. Sevdikleri de gene genç ve yakışıklı oldukça zengin kişilerdi.

İşte unutulmaz aşkın kahramanları: FERİHA & EMİR 

765606_detay feriha

 

Ve 44 yıl önceki ölümsüz aşkın kahramanları:  OLİVER & JENNY

20101007-ali-mcgraw-love-story

Jenny & Oliver aşkı 44 yıldır nasıl yaşıyorsa, Feriha & Emir aşkı da yıllarca gönüllerde yaşayacak gibi duruyor. Ben her iki aşkı da gördüm, Üniversite yıllarımda Bir Aşk Hikayesi filminde Jenny & Oliver aşkını gözyaşları içinde seyretmiştim. 2013 yılında sona eren "Adını Feriha Koydum" da sona eren Feriha & Emir aşkını da öyle seyrettim.

Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy birer fani olarak yaşıyorlar amma onların yaratıcısı oldukları Feriha-Emir aşkı yıllar boyu sevenlerinin gönüllerinde yaşayacaktır. Aynen 44 yıl önceki, Jenny & Oliver aşkı gibi...

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..