Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya Cannes’dan Latin Amerikalı Hayranlarının Sorularını Cevaplayacak

Hazal Kaya Cannes’dan Latin Amerikalı Hayranlarının Sorularını Cevaplayacak
 

Şimdi bütün dünya dizi sektörünün en büyük tanıtım fuarı Cannes’da yapılıyor. Bildiğiniz gibi geçen gün Fatih dizisinin de bu uluslararası fuarda yer alacağını ve sadece afişinin bile televizyon kanallarını heyecanlandırdığını sizlere iletmiştim.

Tabi işler böyle olunca Bizim Hikaye dizisi de tanıtım standı ile Cannes’da yerini aldı ve büyük sükse yaptı. Dün gece saatlerinde Hazal Kaya twitter hesabından Latin Amerikalı izleyicilere canlı bağlantı ile  “sorularınızı yarın cevaplayacağım” diye kısa bir mesaj attı. Bu mesaj üzerine Latin Amerika birbirine karıştı.

Heyecan dorukta tabiî ki!

Hazal Kaya, Latin Amerika kanallarının yayın temsilcisi Anghelo Taylor yoluyla canlı bağlantı kurup sevenleri ile buluşmayı planlıyor. Cannes saati ile 17:00 Türkiye saati ile: 18:00 de bu bağlantı gerçekleştirecek. Bu tatlı buluşmanın heyecanı bütün Latin Amerika’yı sarmış durumda.

Teşekkür ve istek için bir şeyler yapmalı!

Latin Amerikalı hayranlar bu güzel jeste karşılık vermekte gecikmek istemediler ve 16/10 günü aynı saatlerde TT çalışması yaparak televizyon kanallarına “Bizim Hikaye” dizisini almaları için baskı yapacaklar.

Çok tatlılar çok!

Bu karşılıksız sevginin sonsuzluğunda benim bile kalbim sıkışıp, başım dönüyor. Umarım istedikleri olur ve Hazal Kaya ile Burak Deniz’i kendi televizyon kanallarından seyredebilirler.

Hayatta istediklerinizin olması dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..