Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Temmuz '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya / Ay Yapım’ın yeni dizisinde Mehmet Günsür ile eşleşti!

Hazal Kaya / Ay Yapım’ın yeni dizisinde Mehmet Günsür ile eşleşti!
 

Hazal Kaya, Ay Yapım ile anlaştı ve yeni dizisinde erkek Partneri Mehmet Günsür oldu.

Hazal Kaya “Adını Feriha Koydum” dizisinden sonra oynadığı iki dizide hayal kırıklığına uğramıştı. Son Yaz Balkanlar dizisi 5. bölümde şanssız bir şekilde yayından kaldırılmıştı. A.Ş.K. dizisi de 13 bölümde gerekli reytingleri alamadığı için yayıncı kuruluş tarafından erken final yaptırılmıştı. 2014 başından bu yana herhangi bir dizide oynamamış, Onur Ünlü’ nün “İtirazım Var” adlı bir sinema filminde oynamıştır.

Geçtiğimiz aylarda çeşitli dedikodular çıktı. Şu dizi, bu dizi derken Ay Yapım ile el sıkıştı. Sıra hangi dizide kimle oynayacağıydı. Şu günlerde o da netleşti. Daha önce Burak Özçivit ile oynayacağı söylense de, Mehmet Günsür’de karar kılındı.

Yolunu kaybeden bir aşkın hikayesi ile yola çıkılmış, birbirlerine aşık iki sevgiliyi dizide canlandıracaklar. Dizinin senaristleri de, “Adını Feriha Koydum” dizisinden tanıdığımız iki güçlü senarist, Melis Civelek ve Sırma Yanık. Yönetmen koltuğunda Andaç Haznedaroğlu var. Deneyimli Senaristlerin çok güzel bir aşk hikayesini kaleme alacaklarını adım gibi biliyorum. Zira Adını Feriha Koydum dizisinin bu kadar tutulmasında payları büyük olmuştur.

Güzel oyuncumuz Hazal Kaya’nın oyunculuğunu hepimiz biliyoruz. Genco, Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum dizileriyle ülkemizde ve dünyada adını duyurmuştur. Geçtiğimiz günlerde Dünya Starları (İCHAPS) arasına ismini yazdırmıştır. Hazal Kaya’nın mükemmelliği dünyada da tescillenmiş, üçüncü sırada yerini almıştır.

Partneri yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, 1975 İstanbul doğumlu. 1997’de Hamam filmi ile kendisini tanıttı. Değişik sinema filmlerinde oynadıktan sonra, “O Şimdi Asker” ve 2011 yılında oynadığı “Aşk Tesadüfleri Sever” filmindeki performansı ile göz doldurdu. 1989 yılında, Geçmiş Bahar Mimozaları dizisi ile başlamış, sırası ile Cahide, Sır Dosyası, Don Matteo, Pilli bebek, Kasırga İnsanları, Beyaz Gelincik, Bıçak Sırtı ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oynamıştır.

Mehmet Günsür’un Hazal Kaya ile iyi bir ikili oluşturup, çok güzel bir iş çıkartacaklarını tahmin ediyorum.

Hazal kaya Ay Yapım’ın dizi projesinde çalışacağına göre, önümüzdeki 2015 yazında Ay Yapım’ın Çağatay Ulusoy’un oynayacağı sinema filminde de Partneri olabilir. Her iki oyuncunun AFK’ da ki uyumlarını milyonlar biliyor, böyle bir sinema filmi projesini ortak sevenleri istiyorlar. Haydi, inşallah diyelim.

Güzeller güzeli Hazal Kaya’ya ve Mehmet Günsür’a yeni dizilerinde başarılar dilerim. Bu defa Hazal Kaya şeytanın bacağını kıracak, uzun soluklu bir dizi olacak diyorum.

Bugünkü (5 Agustos 2014) çıkan bir habere göre Mehmet Günsur, bir süre tamamen ailesiyle yaşadığı İtalya'da çalışma kararı almış. İtalyan belgesel yönetmeni Caterina Mongio ile evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Günsür, "Muhteşem Yüzyıl"da iki yıl boyunca Şehzade Mustafa karakterini hayat vermişti. Daha sonra da Çağan Irmak'ın "Unutursam Fısılda" filminde Farah Zeynep Abdullah ile kamera karşısına geçmişti. Bu sürede reklam filmi de çeken Günsür artık Türkiye'den gelen dizi tekliflerini kabul etmiyormuş. Sabebi de İtalya'da yaşayan ailesiymiş. (Kaynak haber, dizifim.com.)

Bu durumda Hazal Kaya ile sözkonusu dizide oynama durumu ortadan kalkıyor. İkinci alternatif Burak Özçivit ile Hazal Kaya oynacaklar demektir. Burak Özçivit daha önce Ay Yapım ile çalışma konusunda anlaşmıştı. 

Burak Özçivit ile Hazal Kaya'a yeni dizilerinde hayırlı olsun diyelim.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten, kaynak haber dizifilm.com’dan alınmıştır.

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..