Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya'nın haklı tepkisi!

Hazal Kaya'nın haklı tepkisi!
 

Tv8 ekranlarında gösterilen Hazal Kaya'nın "Maral En Güzel Hikayem" dizisi ilgiyle beğenerek izlediğim dizilerden biridir. Geçtiğimiz Perşembe akşamı ekranlara gelen 11.Bölümde reytinglerin haklı şekilde yükselmesini sevindim. AB'de 3.sırada yer almasını takdirle karşıladım.

Ancak bu reyting yükselişini Hazal Kaya'nın dekolte kıyafete bağlayan bazı basın organlarının yazdıklarını pek etik bulmadım. Tam bu konuda bugün yazayım derken, Hazal Kaya'nın da haklı tepkilerini okudum.

Basında çıkan haber şöyle;

Maral dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya, kıyafetiyle ilgili yapılan yorumlara sosyal medya üzerinden ateş püskürdü. 'Şeytan Prada Giyer' filminin konusuna benzerliğiyle dikkat çeken Maral En Güzel Hikayem dizisi reytingler ilk defa 3. sıraya yerleşince; "Hazal Kaya tanga giydi, dizinin reytingleri fırladı." yorumları yapılmıştı. Dizinin reytinglerindeki bu yükseliş Hazal Kaya'nın dizide giydiği cesur kıyafetlere bağlandı.

Maral'ın giderek açılan göğüs dekoltesi ve süper mini elbisesinden görülen tangası seyirciyi şoke etti. Hazal Kaya'nın bu haline sosyal medyada, "Bu hafta Maral'da dekolte fışkırıyor. Masumluğunu yitirmesin Maral'ımız!" yorumları yapıldı. Dizinin reytingi artırmak için yapıldığı yorumlarına genç oyuncudan sert tepki geldi.

HAZAL KAYA'NIN TEPKİSİ

Hazal Kaya, bu tepkiler üzerine son bölümde giydiği elbiseyi sosyal medya adresinden paylaşıp şunları yazdı:

Giydiğim elbise budur. Dün çıkan 'Hazal açıldı reyting fırladı' başlıklı asılsız 'haber'e cevaben bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak çok üzücü. Elbisenin fermuarını tanga zanneden ve bunu aşağılayıcı bir habere dönüştüren bu zihniyete karşı sette mesleğimi icra ederken , kostüm seçimi konusunda tedirginlik yaşamak da kanıksamam beklenen bir tür şiddettir, reddediyorum. 100'den fazla çalışma arkadaşımın emeğinin geçtiği bir bölümün başarısını benim dekolteme bağlamak ayrıca emeğe saygısızlıktır.

Ekran AlıntısıMRL11.3

Maral dizisi çok güzel gidiyor, Sarp ile Maral arasındaki aşk, çok masum bir şekilde devam ediyor. Yukarıdaki resmi dikkatli bakarsanız zaten bunu anlarsınız. Aldırma Hazal'ım meyve veren ağaç taşlanır. Aras Bulut İynemli ile güzel de bir ikili oldunuz, yola devam.

Başarılarının devamını diliyorum.

 

Abdurrahman Balcılar

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden alınmıştır.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..