Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya'nın yeni dizisi 'Utanmazlar'ın çekimleri başlıyor!

Hazal Kaya'nın yeni dizisi 'Utanmazlar'ın çekimleri başlıyor!
 

Hazal Kaya uzun zamandır setlerden uzak kalmıştı. Geçtiğimiz aylarda yeni dizi müjdesi gelmiş, bu haber tüm sevenlerini sevindirmişti. Shameless Amerikan yapımından uyarlanacak Türkçe versiyonunda "Utanmazlar" dizisinde rol alacağı duyuruldu.

Hazal Kaya Aşk-ı Memnu dizisi ile kendini göstermiş, Çağatay Ulusoy ile birlikte oynadığı "Adını Feriha Koydum" dizisi ile ününe ün katmıştır. Daha sonra "Son Yaz - Balkanlar" , "A.Ş.K" dizisine Hakan Kurtaş ile ve "Maral" dizisinde Aras Bulut İynemli ile oynamıştır. Beklenen reytingleri alamayan bu dizileri kısa soluklu olmuştur. Bu arada ahçılık eğitimi almış, restorant açacaktı ama olmadı ve tekrar dizilere dönüyor.

Gelen haberlere göre dizinin çekimleri önümüzdeki hafta 24 Temmuzda başlıyormuş. Dizinin senaristi Umutsuz ev kadınları dizisinin senaristi Meryem Gür.

Yapımcılığını Medyapım ile birlikte Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal üstleniyor.

19059697_1857813370900642_2897064543750144518_n

Hazal Kaya, kız kardeşlerin en büyüğü olan Fiona Gallagher karakterini hayat verecek. Fiona, fedakar ve belayı üstüne çeken genç kızı canlandırıyor.

533404_297300610364946_247592028_n

Babaları ise, ayyaş, vurdumduymaz Frankie Gallager karakteri için Musa Uzunlar adı geçmişti ancak, Maral dizisinden tanıdığımız Reha Özcan role uygun bulundu. İsabetli bir seçim.

 

PASADENA, CA - JANUARY 14: speaks during the 'xxx' panel during the CBS portion of the 2011 Winter TCA press tour held at The Langham Huntington Hotel on January 14, 2011 in Pasadena, California.

Oyuncu kadrosu hakkında tam resmi bir açıklama yapılmasa da, Hazal Kaya'nın sevgilisi Jimmy/Steve karakterini Burak Deniz canlandıracağı yazılıyor.

indir burak deniz 1

Burak Deniz son olarak Aşk Laftan Anlamaz dizisinde rol almıştı. Diğer oyuncu kadrosu çekimlerin başlaması ile ortaya çıkacaktır.

 

Mass Image Compressor Compressed this image. https://sourceforge.net/projects/icompress/

Hazal Kaya'nın erkek kardeşi karakterini 'Adı Mutluluk' dizisinden tanıdığımız Yağızcan Konyalı canladıracak. Ele avuca sığmaz bir delikanlı.

--7361962 evrim

Evrim Doğan hangi rolde oynayacağı henüz belli değil.

DE3eiGhXoAA9dJd

Tabloda görüldüğü gibi oyuncu kadrosu yavaş yavaş oluşuyor.

 

DCbZ2bcUIAA18Il

Hazal Kaya - Burak Deniz ikilisi "Utanmazlar" dizisi ile yeni sezonda ses getirmelerini bekliyorum. Eylül ayı içerisinde ekranlara gelmesi beklenen dizinin Fox Tv'de gösterime gireceği söyleniyor.

DE82_qPXoAAIBM3

Ve çekimler için motor dendi.

DFMRCiVXoAAPieU

Hazal Kaya ve tüm ekibe başarılar diliyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..