Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '18

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Aras Bulut İyinemli Latin Amerika’yı Sallayacak!

Hazal Kaya ve Aras Bulut İyinemli Latin Amerika’yı Sallayacak!
 

Hazal Kaya ve Aras Bulut iyinemli’nin başrollerini paylaştığı Maral dizisi Azteka Tv tarafından satın alındı. Tv8 de yayınlanan bir Acun Medya (Acun Ilıcalı) yapımı olan dizi Türkiye’de de ilgi görmüştü.  Latin Amerikalı hayranları Hazal ve Aras’ı yan yana ilk defa izleyecekler.

Meksika’da yayın yapan Azteka Tv de hayranlar şu sıralar;  Aras Bulut İyinemli’yi Muhteşem Yüzyıl/ Aşk-ı Derun (El Sultan) ile seyrediyorlar. Hazal Kaya’nın pek çok dizisini seyreden, sanatçının AFK ile gönüllerine taht kurduğu hayranlar bu sefer Hazal ve Aras’ın performansını seyredecekler.

22/1/2018 Meksika saati ile 20:30 da Azteka Tv de yayına girecek olan dizi Maral (HazalKaya) ve Sarp (Aras Bulut İyinemli) ikilisini “En güzel Hikayem” olarak hafızalara kazıyacaktır. Dizinin Tv 8 e döviz olarak geri dönüşü olacak.

Acun Ilıcalı’nın günlerce sakladığı Latin Amerika kanalları ile yaptığı görüşmelerden birini içeren proje tüm dünya da ilgi ile seyredilecektir. Belki bu güç ile Acun Medya bu kadar iyi çalışılmış, kesesinin ağzını sonuna kadar açtığı daha nice projelere imza atar.

Temennim bu yönde, ama seyircinin gözünde “yarışma kanalı” imajını silmeye yeter mi bilemeyeceğim? Neyse, daha iyi ve yenilerini Acun Medya’dan bekliyorum.

Hayatta beklediklerinize kavuşmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..