Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '16

 
Kategori
Sinema
 

Hazal Şenel “Absürd komedi riskli bir tür”

Hazal Şenel “Absürd komedi riskli bir tür”
 

Yönetmenliğini Gani Müjde’nin yaptığı ‘Bizans Oyunları’ –  ( Geym of Bizans ) adlı sinema filminde güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Hazal Şenel gördüğü ilgiden bir hayli  memnun. 
 
Sinema filminde "Ayçörek” (Tuvana Türkay)’in en yakın arkadaşı “Çiğbörek” karakterini canlandıran Şenel, “Oldukça renkli ve eğlenceli bir karakteri oynadım. Set ortamı da ekibimiz de mükemmel olduğu için çekerken çok eğlendik.“ dedi.  Tolgahan Sayışman ile aynı seti paylaşmanın keyifli olduğunu belirten Hazal Şenel, “Tolgahan Sayışman çok sıcak kanlı bir adam. Enerjisi pozitif olduğu için onunla çalışmak güzel.” dedi.
 
Absürd sinemanın neden çok fazla çekilmediğinin sorulması üzerine Hazal Şenel, “Bunu yapan sadece Gani Müjde. Kendisi bu türün öncüsü.  Biraz riskli bir tür, eleştiriye çok açık. Beğenen tam beğenir, beğenmeyen de hiç beğenmez.  Bunun ortası yoktur. O yüzden bu riski alabilecek yönetmenlerde oldukça az. Gani Müjde varken kimse bu riski göze almak istemiyor olabilir.”dedi. 
 
 
Toplam blog
: 91
: 190
Kayıt tarihi
: 04.01.15
 
 

1980 yılında dünya'ya geldi. 1997'nin sonlarında istanbula yerleşti.    2002 yılında sanat camiasın..