Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '16

 
Kategori
Güncel
 

Helal olsun sana genç. Gün birlik günüdür!

Helal olsun sana genç. Gün birlik günüdür!
 

Helal olsun sana genç. Gün birlik günüdür!


Bu millet kendisine bir adım gelene koşar. Gün Chp'li, AKP'li, Mhp'li olma günü değil, Vatana, Millete sahip çıkma günüdür. Klip çok güzel olmuş, bunun altında bir art niyet olmadığını, birlik ve beraberlik adına birleştirici olduğunu düşünüyorum. Siyasi görüş olarak ayrılsak bile vatan, millet, bayrak adına birlik içinde olan milletimiz de sen ben yok, TÜRKİYE var. Suriye'yi, ölen çocukları görüp bundan sonra da sorunları, ön yargıları kaldırarak ve anlayarak çözmeliyiz yoksa bizde parçalanır, bölünür ve ölürüz. Başka Türkiye yok. El ele verip birlik olma zamanı. Ortalığa karıştırıp, birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya kalkan her kim olursa olsun hep birlikte karşı çıkma zamanı. Bu gemi batarsa hepimiz batarız.

 

Birbirimizi eleştirsekte ülkemiz söz konusu olunca dünyayı tanımayan Yüce bir Milletiz biz. Bir karış toprağını bile vermeyiz. Her karış toprağında şehitlerimizin kanı var, hakkı var. Türk, Kürt, dindar, Alevi, Sünni, inançlı, inançsız, okumuş, okumamış, o partili, bu partili, namaz kılan, namaz kılmayan, açık saçlı kıyafetli, kapalı saçlı kıyafetli diye ayırmayı, bölmeyi bıraktığımız an önemli bir aşama kaydetmiş olacağız. Biz nesiller boyu hiç bir ırkı sindirmeye çalışmadık. Yunan Yunan kaldı, Kürt Kürt kaldı, Ermeni Ermeni kaldı. Hiç bir topluma kültürlerini unutturmadık, dilini unutturmadık. Çünkü biz kardeşçe eşit yaşamayı istiyoruz. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var asırlardır olduğu gibi. Her zaman kenetlenerek birbirimizi ve vatanı korumak bizim asıl görevimizdir. 

 

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde ülkenin yönetilmesinden yana olduğunu hepimiz biliyoruz aslında. Belki Türkiye için lüks bir siyaset yapıyor. Çünkü ülkemiz insanı yalan, dolan, üçkağıt siyasetine öyle alışmış ki bu şekilde yapılan siyasete tamam işte siyaset budur diye düşünüyor. Burada Sayın Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarına bir nebze de olsa dikkat çekilmiş olundu. Konuşmalarını dinlersek her şeyi daha net olarak görürüz. Önce vatan, bu topraklar bizim başka yerde yaşayamayız. Bu toprakların altı şehit kanları ile dolu. Hangi partiden olduğu önemli değil. Kim bu vatana ihanet eder, kim çıkarları uğruna içerideki veya dışardaki düşmanlarla iş birliğine girer ona bu ülkede yaşamak haram olsun. Klibi yapanın da ellerine sağlık. Vatanseverlerin tam anlamıyla birlik olma zamanıdır şimdi ki zaman. Türk milleti birbirine kenetlendiği sürece hiç bir güç bizleri iç savaşa sürükleyemeyecektir. Bu saldırı Türkiye Cumhuriyetine yapılmış hainlerin bir oyunudur. Doğru yolda gidenin Allah her zaman yardımcısıdır.

 

HÜLYA ÇAKICI 

 
Toplam blog
: 822
: 574
Kayıt tarihi
: 19.12.15
 
 

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi ve..