Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '10

 
Kategori
Siyaset
 

Hem fenomen hem megalomanmış...

Hem fenomen hem megalomanmış...
 

Teşhis kondu, ahkam kesildi: Yatağanbaba hem fenomen hem megalomandır! Yani megaloman fenomen!


5 yıldır çok ciddi bir şekilde tuttuğum günlüğüm sayesinde, zaman zaman adeta “Tarih’te bir yolculuk” yapıyorum… Hatta bazen “ben bu kadar işi ne zaman yapmışım” diyorum… Mesela aşağıda okuyacağınız 33 ay önce sadece “1 günde” yaşadıklarım…

Televizyon Ana Haberi’nde haberim yayınlanmış, 4 Haber Sitesi’nde haber olmuşum, 2 Haber Sitesi’nde açıklamalarım “En Çok Okunan Haberler” Listesi’ne girmiş ve Menajerliği’ni yaptığım Sanatçım’la Müzik Yarışması’na başvurmuşuz… Bir sitede adımıza açılan yorum bölümünde ahkamlar kesilmiş, bir Dergi Editörü ve bir İl Başkanı’ndan mesaj almışım… Bütün bunlar “aynı gün”de olmuş!

Günlüğümden bugün okuyacaklarınızı; 20 Mart 2007’de yaşamışım… Ne kadar “dolu dolu” bir günmüş… Buyurun kaldığımız yerden “Haber Bülteni” tadındaki günlüğümü okumak için, 20 Mart 2007’ye ışınlanıyoruz:

ART TELEVİZYONU: YATAĞANBABA PARTİLERİN HAZİNE'DEN ALDIĞI PARA ANAYASAL SOYGUNDUR!

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba'nın "Siyasi Partiler'in Hazine'den Aldığı Para bir Soygundur" açıklaması, ART Televizyonu Ana Haber Bülteni'nde yayınlandı.

DRT HABER: 150 TRİLYONLUK VURGUN!

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba'nın Basın Açıklaması, DRT Televizyonu Sitesi’nde "ilk defa" yayınlandı. Site Yatağanbaba'nın "Siyasi Partiler'in Hazine'den Aldığı Para bir Vurgundur" açıklamasını "150 Trilyonluk Vurgun" başlığıyla yayınladı.

HİKMET ATÇA, YATAĞANBABA'YI TEBRİK ETTİ!

HYP Şanlıurfa Ceylan Pınar İlçe Başkanı Hikmet Atça, (fotografta soldan üstte) HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba'yı telefonla arayarak "Siyasi Partiler'in Aldığı Hazine Yardımı Aslında Soygundur" başlıklı Basın Açıklaması için tebrik etti.

Atça "Bizim burda Ceylan Pınar İlçesi'nde AKP her hafta muhtarları topluyor, burada da seçim rüşveti dağıttıklarından şüpheleniyorum" dedi. Atça Yatağanbaba'nın kitaplarından da sipariş verdi. Nevruz Kutlamaları dolayısıyla Şanlıurfa'da yapılacak olan "HYP Bölgesel Toplantısı"nın ertelendiğini anlatan Atça ile Yatağanbaba HYP ve Türkiye'deki siyasi gelişmeler için bir süre daha sohbet edip "Türkiye'yi Türkiye'den yönetecekleri günlerde" buluşmak üzere vedalaştı.

Basın Açıklaması için HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba'ya telefon açıp tebrik eden HYP Şanlıurfa Ceylan Pınar İlçe Başkanı Hikmet Atça'ya bu nazik davranışı için teşekkür ediyor, Denizli'den Urfa'ya selâm ve sevgilerimizi gönderiyoruz.

INTERNETAJANS.COM: ERDOĞAN'A 15 DAKİKA YETER!

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba ve HYP Denizli Merkez İlçe Üyesi Zühtü Güven'in "Cumhurbaşkanlığı Seçimi" ile ilgili Basın Açıklaması, -ünlü İnternet Haber Sitesi- İnternet Ajans'da yayınlandı.

YATAĞANBABA'NIN AÇIKLAMASI DRT HABER’DE "ENÇOK OKUNAN 3.HABER

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba'nın “Siyasi Partiler'in Hazine'den aldığı yardım”ı eleştirdiği "150 Trilyonluk Soygun" başlıklı Basın Açıklaması, DRT Haber Sitesi’nde "Günün Ençok Okunan 3.Haberi" oldu...

MİMHABER.COM: ERDOĞAN'A 15 DAKİKA YETER!

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba ve HYP Denizli Merkez İlçe Üyesi Zühtü Güven'in "Cumhurbaşkanlığı Seçimi" ile ilgili Basın Açıklaması, Almanya’dan yayın yapan Mim Haber Sitesi’nde yayınlandı.

YATAĞANBABA'NIN VİDEOLARI 27.BASKIYI YAPTI!

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba'nın “Basın Toplantıları”, “Televizyonların Ana Haber Bültenleri'ne yaptığı açıklamalar” ve -Canlı Yayın Konuğu olduğu- “Televizyon Programları”nın bazıları intermetten de izlenebiliyor. Yatağanbaba'nın videoları berm.co.nz'’da yayınlanarak “27.Baskı”yı yapmıştır. (Yatağanbaba’nın Videoları’nı toplu olarak bulabileceğiniz bir site: http://www.youtube.com/user/dragonma)

YATAĞANBABA HEM "FENOMEN" HEM DE "MEGALOMAN"MIŞ!

Yatağanbaba internetin "gizli gündemi" olmaya devam ediyor. Yazıları sürekli çalınıp-çırpılan ve bugüne kadar dünyada 750'den fazla gazete, site, radyo ve dergi'de yazıları -maalesef- "korsan" basılan Yatağanbaba'nın "ne olduğu" konusunda da çok ilginç tartışmalar yapılıyor. Hakkında yapılan yorumlar 500'ü çoktan geçen Yatağanbaba, önümüzdeki yıllarda bunları "Yatağanbaba'nın Yankıları / Sevenler ve Sövenler" adıyla kitaplaştırmayı planlıyor.

Size bir sitede Yatağanbaba hakkında yapılan iki yorumu sunuyoruz:

Clockworkmonkey yorumu (İstanbul'da yaşıyormuş, Sünnetçi’ymiş, fotogarfta sağdan üstte)

Murat Yatağanbaba Denizli’nin Fenomen Yazarı... Siyaset’e de soyunmuş. Tanımayanlar için şöyle bir sitesi var: http://www.yataganbaba.com/ Kendisi hakkında “tanımlayıcı ifadeler kullanmak” isterdim ama “fenomen” kelimesi yetiyor sanırım. Bakın-inceleyin-görün derim.(Yatağanbaba'nın Notu: Fenomen, "her yaptığı olay olan, olağanüstü kişi" demek)

Thanados rumuzlu kişinin yorumu (Bursa'da yaşıyormuş, Fotografçı’ymış, fotografta sağdan altta):

Murat Yatağanbaba bir megalomanlık örneğidir. başka bir örneği de yoktur. (Yatağanbaba'nın Notu: Megaloman "kendini beğenmiş" demek.)

HURŞİT ÇAKIR "ROXY MÜZİK YARIŞMASI"NA KATILIYOR!

"Yatağanbaba Menajerlik & Organizasyon"un Sanatçısı Hurşit Çakır, Türkiye'nin en büyük yarışmalarından biri olan "Roxy Müzik Yarışması"na katılacak.

Hurşit Çakır'ın Basın Danışmanı ve Menajeri Yazar Murat Yatağanbaba konu hakkında şunları söyledi:

Geride bıraktığı 10 yılda Aylin Aslım, Teoman, Kurban gibi günümüzde beğeniyle dinlenen ve sevilen, kendi dinleyici kitlesine ulaşmış pek çok isme sahne fırsatı veren bu yarışma, rock ağırlıklı. Fakat Hurşit Çakır yerli enstrümanlara ağırlık vererek farklı bir türde yarışmaya katılacak. Jürinin başında da Moğollar Grubu'ndan Taner Öngür var.

Denizlili Sanatçımız Hurşit Çakır, bu yarışmaya Sözü ve Bestesi kendisine, Düzenlemesi ve Stüdyo Kaydı Levent Yatağanbaba'ya ait olan "Yeter Ayrılık" ve gene sözü ve bestesi kendisine ait olan "Aşşağı Şora Seyit, Yukkarı Şora Seyit" adlı -Çal İlçesi tarafında- "yaşanmış gerçek hikâyeden" esinlenerek yazdığı bestesi ile katılacak. Denizli'nin Kültür Emekçisi Sanatçımız ve Abimiz Hurşit Çakır'ın bu çok önemli yarışmada Denizli'yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum…

HYP DENİZLİ'NİN AÇIKLAMASI INTERNET AJANS'DA "EN ÇOK OKUNAN” 3.HABER!

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba ve HYP Denizli Merkez İlçe Üyesi Zühtü Güven'in "Cumhurbaşkanlığı Seçimi" konusundaki "Ortak Basın Açıklaması" yayınlandığı internetajans.com sitesinde "Günün Ençok Okunan 3. Haberi" oldu.

GÖKTUĞ TÜRKMEN: SİYASETÇİLERİN YATAĞANBABA GİBİ "ONURLU VE DİK DURUŞU OLMALI

HYP Denizli İl Başkanı Yatağanbaba'nın "Hazine Yardımı Aslında Soygundur" başlıklı Basın Açıklaması'nı Manşet'ten yayınlamaları üzerine mimhaber'e gönderdiği teşekkür e-postası'na şu cevap geldi:

Sayın Yatağanbaba;

Zaman zaman “yerinde ve anlamlı söylem ve çıkışlarınızla, gündem yaratmanızı” Site Editörü olarak izliyor ve “bu anlamlı çıkışlarınızdan dolayı sizi şahsım ve Atatürkçü Mim Haber Çalışanları adına” kutluyorum.

Bu ülkede kirli siyaset yapmadan halkın ağzı ile halk gibi konuşan Siyasetçiler’e duyulan özlemi bir nebzede olsa açıklamalarınızla gideriyorsunuz. “Siyasetçi’nin onurlu ve dik duruşu böyle olmalıdır” diyorum.

İyi dilekleriniz için bende teşekkürlerimi iletiyorum.

Denizli'ye sevgi ve saygılar.

Atatürkçü Mim Haber Dergisi Editörü:

Göktuğ TÜRKMEN

NOT: Ben artık “HYP İl Başkanı” değilim… Şu an “Aktif Siyaset”in içinde olmasam da, bu konuda yazılar yayınlamaya devam ediyorum… “Siyaset” konulu kitaplarım da mevcut… Bunlardan bir tanesi de “Siyaset Peygamber Mesleğidir” kitabım… Sitesi’nden inceleyip-sipariş verebilirsiniz:

SİYASET PEYGAMBER MESLEĞİDİR

(Amerika Kabe’nin Üstünde Dansöz Oynatacak)

siyasetpeygambermeslegidir.tr.gg/

 
Toplam blog
: 31
: 4637
Kayıt tarihi
: 31.01.07
 
 

YAZAR, Gazeteci, Yayıncı, Programcı... Yayınlanmış "12 Kitap"ım ve Yarışma'da 1.olmuş "Sinema Fil..