Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '14

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Hemoroid (basur) sorunları ve hemoroid yeni nesil tedavi yöntemleri

Hemoroid (basur) sorunları ve hemoroid yeni nesil tedavi yöntemleri
 

Hemoroid (Basur) Sorununda Mucizevi Tedaviler


Basur (Hemoroid) Son Gelişmeler ve Yeni Nesil Yöntemler

Hemoroid yani basur makat içerisindeki ve ağzındaki venlerin yani damar kapakçıklarının ve bağ doku deformasyonunun bir sonucu olarak ortaya çıkan bir tür varistir. Bu varissel dokuyu Hemoroit memesi olarak nitelendiririz.

Hemoroid (Basur) nedenleri arasında kabızlık ve yaşam koşulları önemlidir. Dengeli beslenme hemoroidin önlenmesinde mühim bir konudur. Basur nedenleri yukarıda saydığım etkenler olsa da hamilelikte hemoroid basur sorunu da çok sık rastlanan bir durumdur.
Doğum sırasında ıkınmanın etkisiyle hemoroid ileri evrelere çıkabilir.
Basurun/hemoroidin belirtileri arasında, makatta meme, makatta kanama, makatta kaşıntı, makatta yanma, makatta ağrı ve sancı görülmesidir.
Hemoroidi iç ve dış hemoroid olmak üzere 4 ayrı evrede inceleriz.
Hemoroidin her evrede tedavisi mümkündür. 3. evre hemoroid ve 4. evre basur da her ne kadar hekimler hemoroid ameliyatını önerse de, ameliyatsız Hemoroid (Basur) tedavisi mümkün olabilmektedir.
Özellikle hemoroid ilaçları ile rahatlama sağlanabilirken bazı bitkisel tedavi yöntemleriyle de basur (hemoroid) sorunu aşılabilir. Ameliyatsız basur (hemoroit) tedavisi son yıllarda hemoroid ameliyatlarında yaşanan komplikasyonlar nedeni ve ağrılı iyileşme süreci nedeniyle uzak durulan bir yöntemdir.
Hemoroid ameliyatı yapan cerrahlar ilaç tedavisi denemeden basur ameliyatına karar vermez. Basur (hemoroid) ameliyatlarında tedavi şansı % 50 gibi orta karar bir orandadır. Bunun en büyük nedeni ileri evre hemoroid vakalarında memelerin tam anlamıyla alınamayışı olduğu gibi, hastanın operasyon sonrası yaşam ve beslenme şekline dikkat etmeyişidir.
Hemoroid neden olur yada hemoroid basur belirtileri nelerdir, hemoroid nasıl geçer veya hemoroid (basur) tedavisi nasıldır gibi sorulara bir nebze yanıt verdiğimi düşünüyorum. Unutmayın ki hemoroid her 3 kişiden birinde yaşam boyu karşılaşacağı bir sorundur.
Şimdi size 2007 yılından bu yana yüz binlerce hastanın kullanıp memnun kaldığı, bitkisel (doğal) ameliyatsız hemoroid (basur) tedavi yönteminden bahsedeceğim.Bu yöntem öyle bir tedavi ki, basur hemoroid tedavisi konusunda devrim sayılabilecek, sıra dışı ve mucizevi bir doğal yöntem. Şifakı bitkilerin tedavilere katkısı kuşkusuz çok önemli.
Basur (Hemoroid) Bitkisel Tedavisi

Hemoroid basur tedavisinde yıllar boyu uygulanan tek yöntem grubu, kortizonlu bir merhem, uyuşturucu içeren bir krem veya fitil, ağrı kesici bir hap olarak standart 3 lü ilaçlar olmuştur.
Oysa hemoroit ilaçları bir basur hastasının sadece ve sadece çok az bir oranda rahatlamasının ötesine geçememiştir. Bir kaç yıl basur ilaçları ile ile tedavi edilen hemoroid hastaları ileri evrelerde ameliyata mahkum edilmiş, ancak bir çoğu basur ameliyatına rağmen iyileşmemiştir. Şimdi muhtemelen adını sıkça duyduğunuz ve belkide uyduruk bir ürün deyip burun büktüğünüz hemorita kara sakızlı merhem dediğimde hadi ya deyip şaşıracağınız bu mucizevi üründen bahsedeceğim. Kara sakızlı merhem, mucizevi bileşenleri olan, karasakız ekstresi, kafur yağı, üzerlik tohumu ekstresi, terebentin, hibiskus, ardıç tohumu yağı, andız kökü ekstresi gibi şifalı bitkilerin altın oranla birleşimidir. Neden altın oran diyecek olursanız, bu bitkisel formül yıllar süregelen denemeler ve değişimler ile bugünkü halini almış ve 7 yılı aşkın zamandır yarım milyondan fazla hemoroid hastasının şifa bulmasına olanak sağlamıştır.
Hemoroid bitkisel tedavisinde, kara sakızlı kara merhemin başarısı sınırları aşmış bu gün Avrupa'da dahi bir çok basur hastasının tedarik ettiği ve uyguladığı yöntem olmuştur.
Kara Merhemin güzel olan yanı aylarca günlerce kullanılacak bir ürün olmamasıdır tabii ki. Ancak daha da güzel olanı yenilen içilen bir ürün değil ve sadece 7-8 günlük bir kullanımla hemoroid memelerinin tamamen küçülerek kurumasını sağladığı gibi, makat içerisindeki bağ dokuyu da sıkılaştırıp güçlendirerek tekrar nüksetmesine olanak sağlamamasıdır. Bu yüzden hamilelikte hemoroid (basur) yaşayan hanımların tercih edebileceği en doğal ve güvenli yöntem olarak bilinir.


Bakın sözlerime son vermeden açıkça ifade etmek istiyorum;
Basur (Hemoroid) sorunum var, denemediğim yöntem kalmadı diye yakınıyorsanız,
Hemoroid (Basur) ameliyatından korkuyorum ya da ameliyat olmama rağmen basurum geçmedi diye sızlanıyorsanız.
Sadece 7 gün Kara sakızlı merhem ile hemoroid tedavisini denemenizi öneririm. Bence Hemoroid sorunu yaşayan bir hastanın sağlığı adına atacağı en büyük olan bu mucizevi tedavi yöntemini deneyim ve hemoroid sorununa artık elveda deyin. Unutmayın Hemoroid çaresiz bir hastalık değildir.

Sağlık ve Esenlik Dileklerimle

Engin HALİTOĞLU
Fitoterapi ve Alternatif Tedavi Uzmanı
 

 
Toplam blog
: 10
: 34833
Kayıt tarihi
: 23.03.14
 
 

Allah'ın doğada insanoğluna sunduğu ve ya unutulmuş yada farkedilmemiş sonsuz nimetleri olduğunu ..