Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Her Şey Mümkün...

Her Şey Mümkün...
 

Çok Yakında Her Şey Çok Güzel Olacak


Her şey mümkündür hayatta; düşmek de kalkmak da...
 
Hayat her zaman altın tepside gelmez karşımıza. Zordur, yokuşludur, yorucudur yolları... Hedefe giden yolda çekilen çile de kutsaldır ya hani, öyle düşün... Çekilecek o çile... Çekmeden, düşmeden çıkılmıyor yükseğe... 
 
Her ne yaşarsan yaşa pes etme, vazgeçme!
 
Seni yolundan vazgeçirmek isteyenler olacak, dinleme onları. Kimileri başarını hazmedemediğinden istemeyecek kimileri ise güvenmeyecek sana. Aldırma. Hayat bu ya kimse sana saf duygularıyla yaklaşmayacak. Bunu asla aklından çıkarma. Ya çıkar olacak içlerinde ya da haset dolu olacak kalpleri. Uzak dur onlardan. 
 
Yoluna taş koymaya çalışan her kim olursa olsun set koy onunla arana. Mesafeni anlasın ve çekidüzen versin kendine ya da tamamen çıkıp gitsin hayatından.
 
Kimseye çok güvenme. Kimseye de tüm açıklığıyla sırrını dökme. Eğer dökersen hiç ummadığın an vuracaklar sırtından... 
 
Sen iyisi mi bildiğin yoldan hiç dönme. Burnunun dikine git gerektiğinde . İnanıyorsan kendine boşver gerisini... 
 
Hiç durma hayallerinin peşinden koş daima. Gerçekleşene kadar yılma sakın. Ara verme, bırakma koşturmayı. Bıraktığın an ipin ucu kaçacak çünkü. Yürü, koş, atla, zıpla... ya da sürün gerekiyorsa ama hiç durma. İleri, yalnızca ileri bak ve ileri git. 
 
Her şey mümkün hayatta hiç unutma. Ayaklar baş, başlar ayak olmuş sözünü de unutma. Olur çünkü elbet. İyisine yoralım en alttan en üste çıkman mümkün. Ve pek tabii başken ayak olman da... Onun için hayaline kavuştuğunda da rehavete kapılıp ezici olma. Kimliğini asla kaybetme. Nereden, nasıl geldiğini unutma. Unutma ki çizgisini hiç bozmamış desinler senin için. Bozma da. Neysen o ol, öyle kal. Sadece daha olgun, daha mantıklı, daha dikkatli davran...
 
Her şey mümkün hayatta...
 
İstemekten, inanmaktan hiç ama hiç vazgeçme.
 
İnanmak başarmanın yüzde yetmişidir güven bana... 
 
 
Mutlu ve pozitif günler... 
 
Toplam blog
: 42
: 219
Kayıt tarihi
: 04.05.17
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema 2016 mezunu. 2008'den beri m..