Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '18

 
Kategori
Güncel
 

Herkes Birbirine FETÖ’cü Diyor, Pensilvanya’daki Zatı Çağırsak da FETÖ’cü Kimmiş Söylese

Herkes Birbirine FETÖ’cü Diyor, Pensilvanya’daki Zatı Çağırsak da FETÖ’cü Kimmiş Söylese
 

Başka çaresi yok çünkü. Mahkeme kararlarıyla FETÖ örgütüyle bir şekilde ilgisi belirlenmiş kişiler dışında hiç kimse FETÖ’cü değil ama fark etmiyor herkes birbirine FETÖ’cü diyor. Allah’tan bana demiyorlar bir kafada indireceğim!

Ne yüzsüz saygısız insanlar ya, kanun yok mu kardeşim bu ülkede, bir gün polis alır götürürse o zaman konuşursun. Aklanırsam yine konuşamazsın, polis kimleri götürmüyor ki.

Sizi bilmem ama benim açımdan böyle bir şey kavga nedenidir; olsam bile ortaya çıkmadan diyemezsin; devletin kanunu polisi var sana ne!

Bir FETÖ’cü furyası aldı yürüdü; şu FETÖ’cüymüş de, bu bilmem neymiş de, o ona FETÖ’cü diyor o ona. Siz ne biliyorsunuz, polis misiniz hâkim mi?

En başta siyasiler… Nasılsa kendilerini akladılar (Siyasette FETÖ’cü yokmuş) rahatlar. Hele bir inceleme başlatılsaydı bu kadar rahat konuşabilecekler miydi? Ben olayım örgütün yerinde çıkar açıklarım!

Bazen iş o kadar abartılıyor ki kafamız karışıyor şüpheye düşüyoruz, “Acaba gerçekten öyle mi?”

FETÖ’cü muhabbetinin bu kadar yoğun olması örgütün işine geliyordur, bu kargaşada daha iyi saklanırlar; bırakın kanun işini yapsın!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..