Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hülya Avşar Murat Boz’u Seçti

Hülya Avşar Murat Boz’u Seçti
 

Hülya Avşar, Eylül ayında Star tv’de programına devam edecekti. Bilindiği gibi “Bir Hülya Avşar Sohbeti” adıyla geçen sezonda Star ekranlarındaydı. Yayınına başladığı ilk programa da Acun Ilıcalı ile başlamış ve eski dostunun bilinmeyenlerini cesurca sormuştu.

Hülya Avşar’ın cesur sorularına kim cevap verecek kadar cesursa, onu karşısına oturtup bol bol terletiyor. Avşar kızı tabi bu soruları önüne gelene sorar da acaba herkes cevap verebilir mi? Bu sezonun listesi nasıl bilmiyorum. Mutlaka önceden planlanmıştır.

Bu sezon Acun Ilıcalı’nın düğünü yüzünden biraz geç gerçekleşecek olan çekimlerin ilk konuğu Murat Boz olacak. Bence doğru seçim!

Ne de olsa geçtiğimiz yaz başında Murat Boz- Aslı Enver ilişkisinde sorun çıkartan bazı olaylar olmuştu. Hülya Avşar’ın eski dostu ve iş arkadaşı Hülya Avşar kıskacından kurtulamayacaktır.

Artık yayını Eylül sonu, Ekim başını bulacak olan programda Murat Boz, Hülya Avşar’ın neşter darbelerine ne kadar dayanır bilmem! Ama programdan ağır yaralı çıkacağı kesin!

Tabi ki bu işin şakası ama aldatma olayına ışık tutup, ilk ağızdan öğrenmek için Hülya Avşar, Murat Boz’u soruları ile oldukça sıkacağa benziyor.

Hayatta sıkılmadan yaşamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/bir-hulya-avsar-sohbeti-eylulde-star-tv-de/Blog/?BlogNo=567957

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari/?ref=aymt_homepage_panel

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..