Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hülya Avşar Show’un adı var, tadı yok

Hülya Avşar Show’un adı var, tadı yok
 

Hülya Avşar, adını marka yapmış bir sanatçı. Bizler onun çocuksu telaşe ile ekranda görmeyi, patavatsızlıklarını çok seviyoruz ve sevmeyenlerde kabul etti. Hülya Avşar deyince aklımıza hareketli, kıpır kıpır, enerjisi yüksek biri gelir.

Hülya Avşar Show haberini 2013 Eylül ayında yapmış ve sizlere haber vermiştim. Acun Ilıcalı’nın Tv 8’i alması ile proje bu sezona ertelendi. Hülya Avşar Show deyince de haliyle beklentimiz çok yükseldi. Hülya Avşar görüntüsünü yeniledi ve eskisi gibi bir televizyon programı yapacağını bekledim. Haliyle hepimiz için Tv 8’de Hülya Avşar Show bence büyük beklentiyle başladı. Ama Show öğleden sonra kuşağında 17:00 itibarı ile yayına alındı. Bu saat Hülya Avşar’ın yapacağı Show formatını da sınırlamış oldu, çünkü Hülya Avşar sadece konuşarak bizi ekranlara kilitleyecek yapıya sahip değil! O; şarkı söylemeli, dans etmeli, konuklara takılmalı, tatlı tatlı şımarmalı, atlamalı, zıplamalı….

Oysa karşımızda Hülya Avşar’ı konuğu ile sınırlı sohbet yaparken görüyoruz. Bir de programda değişmeyen konuk olarak köşe yastığı yapılmış bir psikolog bulunuyor. Kadın kuşağı formatı ile bizlere sunulan Hülya Avşar Show bu sunumu ile yavan geliyor. Gece kuşağında görmeye alıştığımız Hülya Avşar’ı yakında kadınlara yemek tarifi yaparken görürsek şaşırmayalım. Bu Hülya Avşar’ın yemek yapamayacağı veya yapmayacağı anlamında söylediğim bir cümle değil. Benim bildiğim Hülya Avşar sunduğu programda eğlenir ve eğlendirir!

Bence hemen bir çözüm bulunup bu program formatını değiştirmek lazım. Hülya Avşar Show yeni formatı ile sadece adı var tadı yok kıvamında olmuş. Bu program markaya dönüşmüş Hülya Avşar’ın adı ile nereye kadar gider, sanatçı bu programın ivmesini tek başına ne kadar yükseltir? Kafamın içinde bir sürü cevapsız soru dönüyor. İmkansızı istediğimi biliyorum ama hemen Hülya Avşar’ın yayın saatine çözüm bulunmalı! Bu formatla Hülya Avşar Show koskocaman bir hayal kırıklığı olarak kalacaktır.

Hayatta hayal kırıklığı yaşamamanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..