Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '18

 
Kategori
Magazin
 

İbrahim Muratoğlu Yeni Projelerine Hazırlanıyor...

İbrahim Muratoğlu Yeni Projelerine Hazırlanıyor...
 

Türkiye'nin yeni jönlerinden olan başarılı yakışıklı oyuncu İbrahim Muratoğlu, İlk orta lise tahsilini İstanbul’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı 3.sınıf öğrencisi.
 
Kıvanç Terzioğlu’nun da Yeğeni olan İbrahim Muratoğlu Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden Oyunculuk, Pera Güzel Sanatlar’dan Şan, Kats Sahne ve Türk Sanat Müziği’nin Duayen ismi Kamuran Akkor’dan Müzik Eğitimi ve Şarkı Söyleme Tekniği, Engin Çağlar, Meral Konrat, Anta Toros, Devlet Devrim’den Oyunculuk, Diksiyon, Zarefet, Türkçemizi doğru kullanma dersleri aldı.
Safranbolu Kısa Belgesel Film Festivalinde Sunuculuk ve Moderatörlükler  yaptı. “Tutsak” adlı Uzun Metraj Sinema Filminde 4 başrolden birisini oynadı.
Bugüne dek birçok gazete, dergi ve magazin mecralarında yaptığı işlerle kendinden söz ettirdi. Kats Sahne ve Film-San Vakfının özel gecesinde Sunuculuk yaptı. 8 yıldır dövüş sporlarıyla uğraşıyor.( Wingchun, Boks, Sopa tekniği vb). Yüzme, At binme, Ok’çuluk, Basketbol, Voleybol, Futbol Hobileri arasında.
 
Temmuz ayı sonlarında internet dizisi için Aksiyon ağırlıklı yeni projesine hızlı bir şekilde hazırlanan genç oyuncu o projesinin yanı sıra bir dizi ve bir sinema filmiyle sevenleriyle buluşacak... 
Saygılarımla....
 
Sağlıcakla Kalın ama Sevgisiz Kalmayın...
KIVANÇ TERZİOĞLU
 
Toplam blog
: 165
: 88
Kayıt tarihi
: 01.02.18
 
 

25 Mayıs İstanbul Doğumlu. Film-San Vakfı Müdürü & Gazeteci & Köşe Yazarı & Yazar & Sanat Yönetme..