Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde / Sarp ve Mert artık iki düşman değil, Onlar artık tek yumruk!

İçerde / Sarp ve Mert artık iki düşman değil, Onlar artık tek yumruk!
 

Yılmaz kardeşler sonunda bibirlerine kavuştular! Sarp ve Mert artık iki düşman değil, kardeş olarak İçerde!

Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin dün akşam yayınlanan bölümünde nefesler tutuldu ve ekran başındakiler final sahnesini büyük bir heyecanla bekledi. Kardeş olduklarını öğrenen Sarp ve Mert’in duygu yüklü buluşması izleyicileri gözyaşlarına boğdu.

Pazartesi akşamları hem ekranlara hem de sosyal medyaya damgasını vuran ‘İçerde’de, izleyicilerin ilk bölümden bu yana büyük bir heyecanla bekledikleri tarihi an gerçekleşti. Birbirlerini bulmak için nefes alan Sarp ve Umut (Mert) Yılmaz Kardeşler, sonunda birbirlerine kavuştu. Bölümün final sahnesinde, aradan geçen yılların ve yitip giden çocukluk anılarının acısını çıkarırcasına birbirlerine sıkıca sarılan Sarp ve Mert, ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Sarp’ın, “İçerde misin Umut?” sorusunun ardından Umut’tan gelen “İçerdeyim… Abi!” cevabını verdiği duygusal anla ilgili #içerdeyizabi etiketiyle sosyal medya mecrası Twitter’da sayısız yorum paylaşıldı.

İşte, Sarp ve Mert’in tarihi kavuşma anı:

 

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’nin dün akşam ekrana gelen bölümü AB’de 10.31 izlenme oranı (rating), 23.80 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 10.25 izlenme oranı (rating), 21.77 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi.#içerdeyizabi etiketi ile 112.977 tweet atılırken, Twitter’ın Türkiye gündeminde 13 saat 45 dakika, dünyada ise 8 saat 20 dakikaTT listesinde kaldı.

SARP, CELAL’İN KORKULU RÜYASINA DÖNÜŞTÜ!

“SIRA SENDE KEBAPÇI CELAL!”

Yusuf Müdür’ü öldürmekle suçlanan Sarp, hem masum hem de polis olduğunu kanıtlamayı Celal ile Mert’in oyunu yüzünden başaramadı. Ancak Sarp’a uzanan sürpriz yardım eli, oyunun seyrini değiştirdi. Alyanak’a Sarp’ı kaçırtan Kudret, savaşın en kızgın olduğu anda cephenin en ön safına Sarp’ı attı. Celal’den intikam almaya kurulu bir bombaya dönüşen Sarp’ın, Celal’le konuşması tansiyonu yükseltti. Sarp, Celal’e Coşkun’un hayatta olduğunu söyleyerek asıl darbeyi vurdu.

İşte, Sarp ile Celal arasındaki hararetli anlar:

https://www.youtube.com/watch?v=YcihvhzOXR8

CELAL İLE KUDRET HESAPLAŞMASINDA SON RAUNT YAKLAŞIYOR MU?

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Kudret’in “Ya Kebapçı Celal ya da ben… İkimizden biri yarın doğacak güneşi görmeyecek” sözleri, Celal ile Kudret arasındaki savaş çanları son kez mi çalacak sorusunu akıllara getirdi. İki ezeli düşman arasındaki büyük hesaplaşma, nefesleri kesecek.

İşte, yeni bölümden ilk sahne:

 

https://www.youtube.com/watch?v=iikZJ3msphA

İçerde 35.Bölüm (2)

İçerde 35.Bölüm (3)

İçerde 35.Bölüm (1)

İçerde 35.Bölüm (4)

İki kardeşin buluşup sarılmalarını uzaktan Coşkun, keyifle seyreder.

İçerde 35.Bölüm (5)

‘İçerde’nin yeni bölümünde Sarp ve Mert, kardeş olduklarını nasıl öğrendi, Celal ile Kudret arasında neler yaşanacak gibi sorular yanıt bulacak. Coşkun, önce kardeş olduklarını kime nasıl söyledi, bu bölümde göremedik. Ama iki kardeşi, daha önce kavga ettikleri çatıda buluşturdu.
İki kardeş doyasıya birbirlerini sarıldılar, göz yaşı döktüler. Onların duygusal anları seyirciyi de etkiledi, yürekleri dağladı.
 
DAdUFUVXgAEBbHu - Kopya
 
DAdUFUQXYAAyuJc - Kopya

DAdUFTbXkAEXtxu - Kopya

Tek yumruk olan Yılmaz kardeşler, şimdi balyoz gibi yumruğu birlikte Celal'e vuracaklar. Yılların öfkesi var yüreklerinde... Anneleri Füsun için... Müdürleri Yusuf için... Babaları Metin için... Melek için...

Finale heyecan dolu son 4 bölüm kaldı. 19 Haziran 39.bölüm final. Ay Yapım'ın bu güzel dizisi sona erecek! Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli için "İÇERDE" unutulmaz bir dizi olarak hafızalarında kalacak!

‘İçerde’nin yeni bölümü 29 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Persona Basın Bülteni.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..