Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

İçerde'den unutulmaz veda! Zirvede başladı, zirvede bitirdi!

İçerde'den unutulmaz veda! Zirvede başladı, zirvede bitirdi!
 

DCwAgJWW0AAuRo2

 İçerde'nin finali mutlu sonla bitmiştir. Finalde, Umut ölecek, Sarp ölecek, Eylem ölecek gibi ön tahminler yürütülmüştür. İzleyici, dizinin başrol oyuncuları Sarp ve Umut'un ölmemesi için adeta dua ettiler. Çağatay Ulusoy'un önceki sinema filmi Delibal'da filmin karakteri Barış Ayaz'ın ölmesi seyircisini çok üzmüş, gözyaşları içinde salonu terk etmişlerdi. Bu defa bu mutlu son ile Yılmaz ailesinin yüzü güldü. Sadece kötüler öldü. Davut, Sarp tarafından sıkıştırılınca kendi başına tabancayı sıktı. Celal Baba hapishanede, daha öldürmüş olduğu Yusuf Müdür ve kızı Melek'in hayali gözünün önünden gitmedi, vicdan azabı çekerek ve kendini asarak intihar etmek zorunda kaldı. Alyanak ve adamları, Coşkun daha sonra mahkemeye çıkmak, aklanmak için hapishanenin yolunu tuttu.
 
DCtkp9BXcAAJ8w9
 
Sarp mezuniyette yaşayamadığı töreni sonunda yaşadı. Adına tören düzenlendi, ödülü verildi. Sarp; "Bu ödülü Yusuf Müdür için alıyorum." dedi. Annesi ve kardeşi Umut gurur ile seyrettiler.
 
Tek sezon süren İçerde, adını dizi tarihine altın harflerle yazdırdı. Başta Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İyinemli, usta oyuncu Çetin Tekindor olmak üzer tüm kadrodaki oyuncuları kutluyor, sonraki işlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca payı büyük olan Ay Yapım ve kamera arkası ekibine, böyle güzel diziler ürettikleri için tebrik ediyorum.
 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Persona Basın Bülteninden.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 
 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..