Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

İçindeki Avcı

Hayatımız boyunca hep birileri ile dostluk kurup kendimizden kurtulmaya çalıştık. Bu bizim kendimizle yüzleşmekten kurtulmamız için ürettiğimiz bahanelerdi. Sonuçta hiç birimiz süper insanlar değiliz. Kendimizle yüzleşebilsek saçma sapan dostluklara hiç gerek kalmayacaktı. 

Hayatımız boyunca sürekli kendimizi avuttuk kendimizi imkansızlar ile geçiştirdik ve hep daha fazlasını istedik ve hiç de daha fazlası olmadı. Yerimizde saymaktan ziyade her zaman geriledik.

Yaşantımız boyunca belki de kendimizde yakıştıramayacağımız hatalar yaptık bunların tek nedeni içindeki korku bir insan her şeyden korkabilir ama en çok kendinden korkar kendi kendine yapacaklarından , yaptıklarından bu yüzden bir saniyenizin bile kendinizle geçmesini istemezsiniz bu yüzdende en gereksiz dostlukları arkadaşlıkları edinirsiniz. Bunlar yetmezmiş gibi zaten devam etmesi bir mucize olan ilişkileriniz aksamaya başlar ve siz zorundaymışsınız gibi bunlara üzülürsünüz

Halbuki bunlar sizin için bir oyuncaktı; eğleneceğiniz, yalnız kalmayacağınız birer zaman avcılarıydı.

Kendinizi tanıyın ve kabullenin insan hiç bir şeyi unutmuyor sadece alışıyor sizde kendinize alışsanız artık iyi edersiniz.

 
Toplam blog
: 10
: 138
Kayıt tarihi
: 06.09.16
 
 

Her insanın yaşadığı en az iki hayatı var. Biri bildiğiniz vitrinlik diğeri bilmediğiniz derinlik..