Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

İlişki Durumu Evli'ye 4 bölümde final şoku!

İlişki Durumu Evli'ye 4 bölümde final şoku!
 

Ekranların en belalı, en hareketli, en bilinmez ve en kesin kararlı kanalının Show TV olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Kanalın yıllar önce maddi açıdan çıkmaza düşmesi ve elindeki yapımları bir bir terk etmesi ile başlayan bu dönem kısa bir aranın ardından yeniden başladı. Çünkü kanalın kendi içerisinde yer verdiği yapımlarının kötü sonuçlar almaya başlaması ile durum kaşınır hale geldi. Bahsi geçen dönemin son kurbanı daha başlayalı kısa süre olan İlişki Durumu Evli oldu.

İlişki Durumu Karışık dizisinin başarılı performansı ve mutlu son ile biten hali ile birlikte dizinin yeni konsept ile izleyici karşısına çıkması istendi. Bu istek kadronun önemli kısmının korunması ve Can&Ayşegül ikilisinin tatlışlıklarının ön plana çıkarılması ile resmen hayata geçirildi. Geçirildi geçirilmesine de ortada KOCAMAN bir sorun vardı : REYTİNG SIKINTISI!

Kocaman diyorum çünkü diziyi izleyen yoksa ne yaparsanız yapın boşa kürek çekiyorsunuz demektir. Yani ilk versiyondan kalan kitlesi hesaba katılarak ekrana sürülen yapımın boşa kürek çekmesi de hızlı bir sonun başlangıcı oldu. Kanal reyting sıralamasında ilk 10'a girme konusunda başarısız olan yapıma yalnızca 4 bölüm dayanabildi. Son olarak dizinin yayın saatini 21.00'e çeken ve öncesine Güldür Güldür Show'un tekrarını koyan Show'un bu hamlesi de tutmayınca böyle bir karar alındığı belirtildi.

Dizi yayına başlamadan önce ''İlişki Durumu Evli bomba gibi geliyor'' diye bir yazı yazmıştım. Ancak orada belirttiklerimin büyük kısmının olmasına rağmen dizinin kaba tabirle ''elde patladığını'' görmek beni üzdü. Bu yanlış yönlendirmeden ve iddialı olma durumundan dolayı sizlerden özür diliyorum.

Durumun bu kadar kötü olacağını ve hesabın kısa sürede kesileceğini tahmin edememenin yarattığı sıkıntı ile ekrana veda edecek olan İlişki Durumu Evli final bölümü ile cumartesi günü ekrana gelecek.

Geçmiş olsun.

ANIL KOLDAŞ

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..