Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ağustos '16

 
Kategori
Magazin
 

İlyas Yalçıntaş : Elçin Sangu'yu beğeniyorum

İlyas Yalçıntaş : Elçin Sangu'yu beğeniyorum
 

İncir şarkısıyla yaptığı büyük çıkışı İçimdeki Duman'la sürdüren pop müziğin yıldız ismi İlyas Yalçıntaş, Türkiye genelinde başladığı imza günlerinin ilk durağı olan Maltepe Park AVM'de sevenleriyle bir araya geldi. 

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen imza günü ve söyleşide yüzlerce kişi İlyas Yalçıntaş’la buluştu. 

Sahneye elinde Türk bayrağıyla "30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun" diyerek çıkan İlyas Yalçıntaş, sevenlerine sürpriz yaparak canlı performans sergiledi. 

Aynı zamanda hayranlarının sorularını yanıtlayıp, imza dağıtan İlyas Yalçıntaş’a genç kız hayranları büyük ilgi gösterdi. İmza alıp, selfie çektirebilmek için birbirleriyle yarışan genç kızlar, izdihama neden oldu. 

Hayranlarından gelen soruları içtenlikle yanıtlayan Yalçıntaş, "20 yaşında sevdiğiniz kadın için şehir değiştirmişsiniz, üstelik aldatıldığınızı öğrenmişsiniz. Yine aynı şeyi yapar mısınız" sorusunda "Evet, sevdiğim kadın için her şeyi bırakır giderim" yanıtını verdi. 

Kendisine şöhreti getiren 'İncir' şarkısı nedeniyle, İncir Reçeli filminin yıldızı Halil Sezai'yle kıyaslanan Yalçıntaş, "Doğru bir kıyaslama değil. Onunki İncir Reçeli, benimki İncir" dedi. 

Kendine kimseyi rakip görmediğini de dile getiren sanatçı, "Bu ukalalık olarak algılanmasın ama kıyaslanmalardan hoşlanmıyorum" sitem etti.

İşiyle gündeme gelmek istediğini belirten şarkıcı, "Bir sevgilim olsa bunu saklamam. Çekineceğim bir şey yok" dedi. 

"Ekranlarda en beğendiğiniz kadın oyuncu kim" sorusuna önce yanıt vermek istemeyen Yalçıntaş, ısrarlar üzerine "Elçin Sangu'yu beğeniyorum. Bir projede birlikte yer almak isterim" dedi. Ardından hayranlarından "Dizide mi birlikte oynamak istersiniz" sorusu geldi. Genç popçu da "Neden olmasın, beni bir dizide görmek istemez misiniz" deyince hayranları çığlıklarıyla Maltepe Park AVM'yi inletti.

Yakında 'Çok Yalnızım' isimli şarkısına klip çekeceğinin müjdesini veren Yalçıntaş, "Durmak yok" dedi.

İlyas Yalçıntaş, Kral Pop Radyo sponsorluğunda gerçekleşen imza gününün sonunda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda sevenleriyle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Sanatçı, Demokrasi Nöbeti’ne de Taksim’den katılarak destek vermişti. 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..