Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

İm'para'tor

İm'para'tor
 

imPARAtor


Sırf geçmiş oyunların üstünü kapatabilmek için oynayıp yendiniz. Birinci olmak varken şimdi ki durumu kabul ediyor ve büyük iş başarmış gibi bir de buna seviniyoruz. Yenilince suç taraftarın, yenince ben yendim oluyor. Ardayı oyundan alacağınıza Volkanı alıyorsunuz. Hala Mehmet Topalı stoper oynatıyorsunuz. Semihi veya Ahmet Çalık oynatsanız sonuç çok daha farklı olabilirdi. Top oynayan takımı yaptığınız deşikliklerle durdurdunuz. Sizin ve Arda Turanın hatalarını bir genç EMRE düzeltti.
 
Arda Turan tribünlerden gelen tepkileri eleştirerek, tek tek hesap soracağım diye bir yorum yapmış. Peki bu maça kadar neredeydiniz diye sormazlar mı? Milli takımı sadece sen temsil etmiyorsun diye sormazlar mı? İyi değilsin ve ikinci yarıda senin olmaman gerekirdi demezler mi? Ayrıca eleştiriye açık olman gereken bir pozisyonda görevlisin diye de cevabı yapıştırmazlar mı? Kaptan sen hesabını sahada soracaksın, Ülkene ve arkan da destekçi olan sekiz milyara değil. Ne yeyip, içiyor ve dinliyorsanız silkelenin ve konuşmak, gezmek, süslenmek yerine oynayın. Oynayın ki aldığınız parayı hak edin. En baştan en sona kadar geçerlidir sözlerim ve eminim ki sekiz milyar da böyle düşünüyor. İcraat çene de değil sahalar da olmalı.
 
2-0 gözümüzü boyamasın. Bu galibiyete rağmen hiç bir maçta oyunu kontrol edemedik. Şu ana kadar oynadığımız en iyi futboldu ama bu oyun da vasat sadece kalite farkıyla kazandık. Milli takım kalitesi çok yukarılarda olmalı. Bu turnuvada olmak başarı değil zaten olması gerekendi. Buraya bile zar zor geldik. Milli Takım ne yapıyorsa kendisi yapıyor. Bunların Fatih Terim ile alakası yok. Türkiye daha büyük bir takım olmak istiyorsa Fatih Terim ile vedalaşmalı. Saha da kızıp bağırmaktan başka taktiği yok. Takıma taktik lazım.
 
HÜLYA ÇAKICI
 
Toplam blog
: 822
: 574
Kayıt tarihi
: 19.12.15
 
 

Hacettepe Üniversitesi İktisat Fakültesi ve Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi ve..