Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Şubat '17

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

İnstagram hikaye @kullanıcı ekleme nasıl yapılır?

İnstagram hikaye @kullanıcı ekleme nasıl yapılır?
 

instagram,logo


instagram gün geçtikçe yenilikler ile karşımıza çıkmada, Periscope'den biraz canlı yayın özelliği, snapchat'den hikaye, story özelliğini kendine katarak kullanıcılarını oldukça memnun etmektedir. Son zamanda ünlü, tanınmış kişileri takip edenlerin hikayelerinde dikkat ettiyseniz, @kullanıcıadı olduğunu görürsünüz.

Bazı ünlü onaylanmış hesaplarda url adresi, lnik adresi ile bir sitenin tanıtımı bile yapılmaktadır, bu özellik zaman ile tüm kullanıcılara yansıması beklenmektedir. Bu konumuzda instagram hikaye'de @kullanıcı adı nasıl eklenir? bununla ilgili ipucu vermeye çalışacağım.

Bildiğimiz gibi normal olarak hikaye çekmek için 20 saniyelik paylaşımlar yapılmaktadır. Hikaye'de 24 saat içerisinde kayıt edilmiş fotoğraf ve videoları ekleye bilirsiniz. Çektiğiniz ve paylaşacağınız bir materyali hikayede ekledikten sonra yazı yazmak için kullandığınız üst taraf'daki simge dokunuyoruz ve akıllı telefonun klavyesinde normal bir şekilde @ işareti ile kullanıcı ismini yazmaya başadığımızda o isimle başlayan kullanıcılar geliyor ardından hangi kullanıcı eklemek isterseniz üzerine bir kere dokunarak kullanıcıyı hikaye ekleyebilirsiniz. Paylaşımlarda hikaye bölümünde kullanıcı ile tanıtımı yapabilirsiniz. 

Kaynak : http://ademocut.com/instagram-hikayesine-nasil-baglanti-url-link-verilir/

 
Toplam blog
: 21
: 2739
Kayıt tarihi
: 19.09.15
 
 

ademocut.com kurucusu MCSA, MCP Belgelerine Sahibim, Sistem ve Ağ Uzmanlığı, IT Uzmanı ..