Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Ekim '16

 
Kategori
Yazılım
 

Java ile programlama eğitimi kitabı çıktı

Java ile programlama eğitimi kitabı çıktı
 

Mahmut Boz Java İle Programlama


TUMENS ve Azim Matbaa Yayıncılık önemli bir işbirliğiyle üniversite öğrencilerine özel Java ile Programlama Eğitimi kitabını hazırladı. Kitap, özel görsellerle birgisayarlara pek aşina olmayan kişilere de temel kodlama bilgisi verirken, yazılım ile java programı hazırlama konusunda kapsamlı eğitim veriyor. Mahmut Boz’un Yazdığı kitap, ek olarak Google Blocky (kütüphane), Microsoft code.org ve Scratch sistemlerine dair bilgiler de veriyor. Mahmut Boz, önümüzdeki yıl dört yaş ve üzeri çocuklara da kodlama ve programlama öğretmek için özel bir kitap hazırlayacağını dile getirdi.

Bu Eğitim Kimler İçin?

Bu çalışma daha önce hiç bilgisayar programcılığı ile ilgili çalışmayanlar için çok iyi bir başlangıç ve az çok bu işi bilenler için de iyi bir arşiv olacak şekilde hazırlanmış.

Eğitim içerisinde en temel kavramları anlatırken hem mevcut bilgilerinizi ilerletecek hem de önceden öğrendiğinizi sandığımız temel bilgilerinizi tekrarlamış olacaksınız. Ayrıca arasıra değinilen pratik ipuçları sayesinde de, uzun zaman harcayarak elde edeceğiniz bazı bilgilere, hemen erişme şansına sahip olacaksınız.

 
Toplam blog
: 21
: 325
Kayıt tarihi
: 30.01.15
 
 

Antalya Megazine Dergisi, Ekonomi Gazetesi, Viva Dergi ..