Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mayıs '16

 
Kategori
Güncel
 

Kadın cinayetlerinin nedeni kadını eve kapatmak

Kadın cinayetlerinin nedeni kadını eve kapatmak
 

Bu durumda olanlar potansiyel cinayet adayı. Ya hiç çıkmayacak ya da sonuç malum. Çünkü eve kapatılan bütün bu kadınlarımızın ahlaki duyarlılığı eşine sadık kalmayı gerektirecek ölçüde olmayabilir. Ya da keza hayat anlayışı, bilgisi kültürü böyle bir duruma uygun değildir.

Jennifer Lopez’i eve kapatabilir misin? Eve kapatılan bu kadınlarımızın bazılarının adı değil ama kendisi Jennifer Lopez, her şeyi biliyorlar.

Eve kapatma başlı başına aldatmaya götüren bir durum. Yalnız, konuşacak birini arıyor, dışarıyı görmek, gezmek, hava almak istiyor. Eve kapatan kocaya kızgınlık da cabası. Aslında kadının hiç aklında yok. Sanki kocalar karım beni aldatsın diye eve kapatıyor. “Haberim olmadan hiçbir yere gidemezsin” demek de eve kapatmak.

Aldatmak kolay, bir yolunu bulurlar; asla yapamazlar/yapmazlar demeyin. Eminim ki kocalar bu durumun meydana gelmesinden son derece üzgünler. Onlar da çocuklarının anasına, bir yastığa baş koyduğu karısına bunu yapmak istemezler. Demek ki kaldıramıyorlar.

Ama yanlış biliyorsunuz, çaresi eve kapatmak değil. Siz kendinizi eve kapatabiliyor musunuz? Onları da kendiniz gibi düşünün. Tam tersine serbest bırakacaksınız. Kadınların üçte biri napsanız aldatır. Hassasiyetiniz varsa bunlarla evlenmeyeceksiniz.

Eşiniz bu üçte birin içine girmiyorsa bırakın Amerika’ya gitsin. Dışarıda eşinizi biriyle görseniz tepki gösteriyorsunuz. En büyük yanlış bu. Ne yapıyordur o biriyle? Konuşuyordur, bir kafede oturuyordur, dans ediyordur, sinemaya gitmiştir filan. Bu ve buna benzer durumların dışında izah edemediği beraberlikler şüphelidir. Ama bunlara izin vereceksiniz. Bunlara izin vereceksiniz ki onlar olmasın. Bunlar eşinizin yaşantısı, onlar ise malum. Böyle davranılmayan durumların sonu cinayete gidiyor.

Bu arada erkeklerin üçte biri de potansiyel katil. Yüz kişinin içinde, bir çay bahçesinde yalnız başınıza çay içerken bile “Burada ne arıyorsun?” diye sizi öldürebilir. Bu tür cinayetlerin yarısının sorumlusu işte bu insan müsveddeleri. Böyle biriyle evlenirken sen bunu görememişsen, üzülmeye gerek yok, layığını bulmuşsun. Bu adi çakalları ben bir kilometre öteden tanırım!

Şunu bileceksiniz; kadınların üçte biri sebepsiz (canı istediği için) aldatan erkeklerin üçte biri de sebepsiz öldürendir. Bunlardan biriyle evlendiyseniz Allah rahmet eylesin!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..