Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınla erkeğin birlikte olması için aralarında aşk olması gerekmez

Kadınla erkeğin birlikte olması için aralarında aşk olması gerekmez
 

Öncelikle dünyadaki kadınlarla erkeklerin çok azı birbirine âşıktır. Herkes bir zamanlar birilerine âşık olmuştur belki ama âşık oldukları o kimseler kim bilir şimdi nerededirler.

Leyla’nızı bulamadıysanız adı Leyla olan biriyle yetineceksiniz mecburen. Dünyadaki kadınlarla erkekler akıllı davranıp “Aslı Kerem’cilik” oynamak yerine “beğenme” diye bir şey icat edip bu kriterle birbirlerinin oluyorlar. Yattığınız kadın/ya da erkeğe “Ben buna âşık değilim, niye yatıyorum ki” dediğiniz oldu mu hiç?

Herkes sevdiği ile yatmak isteseydi muhtemel ki insanlığın dörtte üçü abaza kalırdı. Ben âşık olmadığım adamla/kadınla yatağa girmem diyen var mı bilmiyorum; eli yüzü düzgünse seviyorsunuz zaten, zevk aşktan üstündür. Sevmediğiniz adamla evlenip ömür boyu birlikte yaşıyorsunuz da 10 dakika yatağa girmiyorsunuz; hadi ya!

Tabii ki âşık olduğu kadınla/erkekle birlikte olmak çok farklı bir fantezi olmalı. Derin aşk duygularıyla sadece gözlerine baktınız ve belki onun vücudunu hiç düşünmediniz. Hayal kırıklığına uğrarsanız sevişmek yerine yine derin aşk duygularıyla gözlerine bakarsınız. Aşık olduğu kadının/erkeğin vücudunu görünce aşkı kaybolan olmamıştır sanırım.

Hatta âşık olmak vücutla bile ilgili değildir. Aşk sevişmeyi engeller. İnsan âşık olmadığı biriyle daha arzulu sevişir. Sevişebilmek için -sağlıklı ve hijyenik- kadın erkek olarak yatağa girmek yeterlidir. Aşk değil ama beğenmediğiniz, hoşunuza gitmeyen birisiyle birlikte olamazsınız. Nefret etmediğiniz bakımlı ve temiz bir kadın/ya da erkekle beraber olabilirsiniz. Kısaca yatakta aşk hiç gerekli değildir.  

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..