Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '10

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Kadınlar Gününde Kadınlar Hamamı Etkinliği (Selahattin Duman Güzellemesi)

Kadınlar Gününde Kadınlar Hamamı Etkinliği (Selahattin Duman Güzellemesi)
 

Erkek milletinin bu dünyaya geliş amacını hala anlayamayan er kişiler maalesef ayak diretmekte ısrar etmektedirler.

***


Bildiğimiz üzere her yıl Mart ayının sekizinci günü “çiçekler su ister, kadınlar da sevgi” sloganı ile uyutulup duran kadınlarımızın günüdür. Uykuyu seven bir millet olduğumuzdan “benim adım Tomas bunlar bana komas” lafını benimseyen yiğit kişiler için de işkence günü.

Şubat ayındaki medya leşkeri Hıncal Uluç’un armağanı olan Sevgililer Günü’nden sonraki en önemli gün işte bu Kadınlar Günü denilen gün.

Elbette nisa taifesinin evlilik yıldönümü, nişanlılık yıldönümü, çıkmaya başlama yıldönümü ve tanışma yıldönümü gibi emperyalizmin kucağına pofuduk mindere oturur gibi kaba etlerini bırakması düşünüldüğünde bu iki önemli gün ayrı bir yer tutar. Zira az evvel saydıklarımız kişiden kişiye değişen günlerde zuhur etmekte, sevgililer ve kadınlar günü ise sabittir.

***

Yiğit kişi için bundan iyisi Şam’da kayısıdır aslında. Epi-topu iki günü ezberlemesi yetecektir. Diğerlerinin unutması mümkün olmadığından diyorum. Yoksa onları da ezberleyecek çare yok. Lakin bu iki sabit gün adeta “Pi” sayısı gibi sabittir ve asla değişmez. Her sevgilide ayrı bir gün ezberleme derdi olmaz yani. Tabi bu poligamik er kişiler için bir avantajdır.

Yoksa senin-benim gibi beyin ile maslahat kısmı arasındaki bağlantı zar zor ekleştirilmiş kişiler için “bulmuş da bunamış” durumu söz konusu olamaz. O taraklarda bezi olan Cafer’ler düşünsün :)

***

İki kelimeyle deyiverdiğin o gün ne yapacağını bilemeyenler için adeta cehennemde her şey dahil bir hafta tatile eşdeğerdir. Hatta seçme imkanı verilse bir kısım yiğit erbabı çoktan seçmeli seçenek içerisinde “cehennem tatili”ni işaretler.

Er kişidir ya, “ateş bize vız gelir tırıs gider” diye düşünür. İşte nisa taifesinin dengesini alt üst ettiği yiğit kişi profili budur. Filan gündü, falan geceydi derken zaten numunelik olarak kafatası içine ekleştirilmiş beyincik sahibi olan zatlar bir anda kevgire dönmüş Bizans Kalkanı oluverirler.

***


Kaba yeriyle bir hesap yapsan yılda en az 4-5 defa bu tipte bir günü bütün yurtta ve dış temsilciliklerde anma mecburiyetin varmış gibi yaşadığından dengesi bozulan er kişi, evde ve sokakta ayrı iki kimlik ile dolaşır.

Böyle bir günde okey masasında taşları dizen yiğit kişisi, evde dudakları büzer. Konuşsa pot kıracak, konuşmasa canına ot tıkanacak.

***


Tabi okurlarını düşünen biz yazar taifesi de yangına her daim körükle gitmeyi sevdiğimizden hep ayak bağı olur. Naçizane bendenizi ayrı tutuyorum. Hele o kadın dergileri yok mu? Nisa taifesinin kölelik düzeninde hizaya sokup, kah diyetlerle kah egzersizlerle maymuna çevirirler. Nisa taifesi ile uğraştıkları yetmezmiş gibi bir de evdeki erkeğe muzır olurlar.

Yazarınız sizleri de düşündüğünden onlardan ayrı olarak size özel bir risale hazırlamıştır. İşte size özel günler ile ilgili tüyoları kuponsuz, kulakçıksız vereceğim. Lakin evvela içten yanmalı motora dönen fani bedenimin fani ihtiyaçlarını karşılamam lazım.

***

(Yazar Wc molası vermiştir. Panik yok)

***

Nerede kalmıştık. Hayatın sırrını mı veriyordum en son. Yok yok. Asansörde alt kat komşulara denk geldim. Ayak üstü onlara da bir iki tavsiyede bulunayım derken hatları karıştırmışım :)

Erkek milletine kadınlar gününe özel tüyomuz var demiştik. Evet açıklıyorum. Kadınlar gününde kadınlar hamamında etkinlikler düzenlensin. Bön bön bakmayın canım. Anlatacağım. Hele durun.

***


Maddeler halinde sıralayalım ki akılda kalıcı olsun, not tutmak isteyenelere de kolaylık olsun. Malum yiğit kısmının kafatasının yüzde sekseni sıvıdan oluşur :)

1- Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında Kadınlar Hamamı Sefası” konulu sempozyum ile açılışı töreni. Açılışa kadından sorumlu bakan da davet edilebilir icabında.
2- Sempozyum sonrası topluca Anıtkabir’e gidiş ve mozoleye çiçek koymak. Aslında kadınlar çiçektir lafından çıkarak mozoleye bir kadın da konabilir ancak buna izin almak zor olur :)
3- Önceden belirlenmiş hamamlara kortej yürüyüşü. İstenirse yolda giderken sloganlar atılabilir. “Hepimiz Kadınız”, “Kadınlar sadece çiçek değildir”, “Bir gün değil Her gün bizim” gibi sloganlar icat edilebilir.
4- Hamam girişinde evvelce hazırlanmış, süslenmiş bir erkek temsilen kurban edilerek hamam geçilir. Erkek taraftarlar da hamam bahçesine yayılarak kaba yerlerini dinlendirir.
Hamam içerisindeki etkinlikleri ise bilahare ayrıntılı bir risale ile neşredelim :))

Murat HACIOĞLU


(Not: Selahattin Duman ağabeyime de selam ediyorum. Kızlar benim başımı yakacaksınız bak hakkaten. Selahattin ağabey asabidir, diline dolamasın sonra:))))

 
Toplam blog
: 656
: 1708
Kayıt tarihi
: 08.12.08
 
 

Allah kimisine “Yürü ya kulum” demiş. Ben onu “Yürü, yaz kulum” anladım. Yürü anca gidersin manas..