Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '16

 
Kategori
Dünya
 

Kafesin içerisindeki şer ideoloji: İlluminati

Kafesin içerisindeki şer ideoloji: İlluminati
 

KAFESİN İÇERİSİNDEKİ ŞER İDEOLOJİ: İLLUMİNATİ


“Şehirde dokuz kişilik bir çete vardı. Bunlar yeryüzünde bozgunculuk yapıyorlar ve ıslaha çalışmıyorlardı.” (Neml 48)

“Süleyman’ın ölümüne hükmettiğimiz zaman, onun ölümünü onlara ancak değneğini yiyen bir kurt gösterdi. Süleyman’ın cesedi yıkılınca cinler anladılar ki, eğer gaybı bilmiş olsalardı o aşağılayıcı azap içinde kalmazlardı.” (Sebe 14)

Düşünün ki kafesin içerisinde yaratıcı bir domuz var. Aslan demiyorum bu hayvana saygımdan. Şimdi büyük bir cesaretle kafesin kapısını açacağız ve içerisine gireceğiz. Sonra Erbakan hocanın dediği gibi Abuuuuu… Tencerenin kapağını açtığınızda neler göreceksiniz neler. Allah’ın izniyle biz kafese hiç korkmadan gireriz. Yahudi’nin illuminatisi varsa bizim de Kâinatı yaratan hepimizin sahibi Allah’ımız var. Hem biz Osmanlı torunuyuz. Dünyada en çok merak edilen gizemli bir konu olmuş illuminati. Ben bile heyecanla yazıyorum. Şimdi basit bir dille size illuminatiyi canınızı sıkmayacak şekilde anlatacağım.

Kuruluşu

Tapınak Şovalyelerinin devamı olan bu ‘Hareket 1 Mayıs 1776 yılında Ingolstad'ta (Yukarı Bavyera), Ingolstadt Üniversitesi kilise hukuku profesörlerinden biri olan filozof Adam Weishaupt tarafından beş kişiyle kuruldu’(1)İlluminati mana itibarı ile aydınlanma anlamını taşıyor. Yani dünyayı yönetenler güya aydın seçilmiş kişiler. On kişilik ana yönetimi var. Akabinde bu on kişiye bağlı 300 kişilik dev kadrosu var. Bu kadroda siyasetçi, ekonomist, yazar vs. aklınıza hangi meslekten olursa olsun çeşitli kişiler var. Erbakan hocanın bir konuşmasında dinlemiştim. Bu 300 kişilik dev kadro dünya meselelerini internetten kriptolu şifreli bir şekilde girerek aklınıza gelebilecek bütün meseleleri tartışıyorlar. Dolardaki bütün simgeler illuminatiyi temsil ediyor diyebiliriz. Yani dolardaki üçgen göz ile illuminati hepinizi izliyoruz diyor. Yılda bir kez toplanıyorlar. Tabi üst on kişilik ana yönetimin ne zamanları toplandığını bilemiyoruz. İhanet ölümle cezalandırılıyor. Nato ve Gladio yeraltı örgütleri ile ilişkili olduğu tahmin ediliyor. Toplantılarını dini tören gibi yaparak el yazması kutsal kitaplarını gizli sandıktan çıkarırlar. Antlarını bileklerinden kan damlatarak süslerler.

Amacı

Dünyanın başkenti Kudüs yaparak tek bir dünya devleti kurmak istiyor. Tüm dinleri yok edip yeni bir din illuminati ideolojisini oluşturmak istiyor. Tüm dinleri yok etmek için insanları istediği gibi hareket ettirmek için insanın içini boşaltıyor. Yani insanın kendi aklını illuminatiye kiraya vermesini amaçlıyor. Yani tüm dünyanın egemen polisi olmak istiyor. Dünyada tek din, tek kanun ve tek para birimi amaçlıyor.

 Faaliyetleri

Dünyada savaş çıkarmak. çeşitli hastalık icat etmek. Dünya nüfusunu azaltmak. Ekonomik krizler çıkartmak. Bilimsel keşifler icat etmek. Çevresel felaketler, terör,

Stratejileri

-Kolejler ve okullar kurmak. İlluminatiye hizmet edecek nesiller yetiştirmek. Tam hatırlayamıyorum ama Türkiye’de 25.000 den fazla yabancı öğrenci olduğunu bir yerde duymuştum.

-Medyayı ele geçirmek. Bu ideolojinin en büyük silahı medya.

- Yetişen öğrencileri Dini, mali ve Siyasi bürokrasinin tümüne yerleştirmek.

- Silahlı gücün komuta düzeyini ele geçirerek tamamen kontrol altına almak.

Yukarıda da gördüğünüz ve hemen sizin ve benim aklımıza gelen Fetö terör örgütünün yaptığı 15 Temmuz darbesi yöntemi gibi değil mi? Tarihçi Banu Avar bir belgesinde tüm ülkelerdeki darbelerin hep aynı yöntem ve stratejilerle yıkıldığını söylüyor.

Etkileri

 İnsanların giyim modası, izleyeceği filmler, dinleyeceği müzikler, çizgi filmler, oynayacağı oyunlar, okuyacağı kitaplar, izleyeceği reklamları tamamıyla bu ideoloji belirliyor. Yazarlar, sanatçılar, ekonomistler, siyasetçiler tamamıyla illuminatinin kontrolünde.

Sloganları

‘Kaostan kaynaklanan düzen’ Tavşan kaç, tazıya tut’ ‘Sorun çıkar, çözüm sun’

Netice

İlluminati bugün yok. Ama ideolojisini serdar Turgut’un Aytunç Altındal ile yaptığı söyleşide illimunati'nin yerine oynadığını söylediği örgüt yönetiyor. İlluminati tüm dünyadaki inançları yok edebileceğine inanıyor. Tek problemi var o da iman. Dünyada tek ayak bağı ülke olan Anadolu topraklarındaki insanların kayıtsız şartsız Allaha teslim olması imanlı olması en büyük engel bu ideolojinin hayata geçmesinde. Bundan dolayıdır ki gelecekte 3. Dünya savaşını Türkiye üzerinden Ortadoğu’da başlatmak istiyorlar.

Müslüman Türk gençliğine sesleniyorum. Hep paranın peşinde olmayınız. Bilginin peşinde olunuz. Yoksa oyun büyük. Müslüman gençlik uyanık olmak zorundadır. Bu bilgileri bilmek zorundadır. Yoksa Allah muhafaza bu ideolojinin başaracağı her eylem bir katliam olacaktır. Bu illuminatinin amacı yenidünya düzeni değil sadece. Yeni insan modeli amaç. Son olarak Türkiye’nin herhangi bir yerinde üçgen simgeleyen bir yer varsa bilin ki orada illuminati vardır. Yazımızı küçük bir hikayeyle sonlandırıyorum.

Le monde muhabiri 1922’de Türkiye’ye gelir. Memleketin kurtuluş savaşı yıllarıdır. Anadolu aç sefil ve perişandır. Analar dul çocuklar öksüz kalmıştır. Muhabir ülkeyi gezip görecek ve gazetesinde haber yapacaktır. İstanbul’dan trenle Eskişehir’e gelen muhabir istasyonda çuvalın dibini delip başlarını yanlarını delip kollarını çıkarmış ayakları çıplak üç tane çocukla karşılaştı. yaşları 7, 8 ve 9 olan üç çuval içinde üç tane küçük çocuk!

Yanlarına yaklaşır ve birine sorar:

- Evladım baban nerede?

- Babam Çanakkale’de öldü, der.

- Niye öldü?

- DİN İÇİN

-Nerden biliyorsun

- Hoca efendi söyledi.

Muhabir bir diğerine döner ve ona da aynı soruyu sorar;

- Ya senin baban?

- Benim babam Yemen'de öldü, VATAN İÇİN der

Üçüncü çocukta buna benzer cevaplar vermiştir.

-Peki, size kim bakıyor?

- Burada bir ebe annemiz var, o bakıyor derler.

Derken yaşlı bir kadın istasyonun yakınındaki kulübeden çıkarak çocuklara doğru seslenmeğe başlar:

-GAZANFER!...MUZAFFER!...MÜCAHİD!...çorba yaptım gelin için...

Le monde muhabiri Avrupa’ya döner gazetesine şöyle bir başlık atar;

elde yok avuçta yok,

çuval içindeler,

aç ve sefiller,

ama isimleri,

Gazanfer,

Muzaffer

ve Mücahit...

BU MİLLET YENİLMEZ" der.(2)

 

Tavsiye Kitaplar

‘Mozart’ın Yapıtlarındaki Masonik Örgü’

İlluminati / Entrika Çemberi kitabı Texe Marrs

Aytunç Altındal ? Vatikan ve Tapınak Şövalyeleri

Banu Avar ? Hangi Dünya Düzeni

                  

          KAYNAK

(1)  https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati

(2)  www.istikbalgazetesi.com/ Yazar Burak Türkmen

 

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..