Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mayıs '17

 
Kategori
TV Programları
 

Kalp Atışı Dizisi tutar mı?

Kalp Atışı Dizisi tutar mı?
 

kalp atışı


Yaz sezonu için kanallar yavaştan çalışmalarına başladılar. Mf Yapım ve Show Tv iş birliğinde Kalp Atışı Dizisi yaz sezonunda bizlerle buluşacak diziler arasında adını yazdırmıştır. Öykü Karayel ve Gökhan Alkan'ın başrollerini paylaştığı "Dünya kötü bir yer olsa da, iyiler mutlaka kazanır." temasıyla duygusal, romantik, komedi tadında seyirciyle buluşacaktır.

İlk fragmanıyla sosyal medya üzerinden büyük ilgi görmeyi başaran dizinin ana karakterleri Eylül ve Ali, olacaktır. Kore yapımı olan Doctors, adlı dizinin uyarlaması olacak olan Kalp Atışı, çekimleri Mart'ın ikinci haftası başlanmış olup, Haziran ayında seyirciyle buluşması planlanmaktadır.

Ana karakterimiz Eylül, bir beyin cerrahıdır. Ege'nin, bir kasabasından başlayıp, İstanbul'un en iyi hastanesine kadar ulaşacak olan macerasında Eylül'ün, geçmişi ile başlayacaktır. Eylül, hayatında büyük zorluklar yaşamıştır. Okuduğu okuldan atılmış ve baba baskına dayanamayarak evini terk etmiştir. Babaannesi, onun için ettiği büyük dua kabul olmuştur. "Umarım hayatını değiştirecek birisiyle karşılaşırsın."

Eylül, Ali adında başarılı doktor olmasına rağmen sıradan kasaba da öğretmenlik yapma kararı alan birisyle tanışır. Onu uçurumun kenarından kurtarak başarılı bir beyin cerrahı olması için elinden geleni yapmıştır. Yolları ellerinden olmayan sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalmışlardır. İkisi de birbirlerine aşık olmuş, asla başkasını sevmemişlerdir.

Eylül'ün, hayatı İstanbul'un, en iyi hastanelerinden birisinde başarılı bir beyin cerrahı olarak devam ederken bir gün hayatının aşkı ve onu tamamen değiştiren adamla yeniden karşılaşır. Ali, artık aynı hastane de görev alacaktır. Asıl macera Kalp Atışında o zaman başlıyor olacak..

Genç oyuncu kadrosu, sıcak konusuyla yazın içimizi daha fazla ısıtacak olan Kalp Atışı Dizisine bir şans verilebilinir mi? 

Dizi Tutkunu

Kalp Atışı

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..