Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Kanal D, yeni dizileri ile de iddialı geldiğini gösterdi

Kanal D, yeni dizileri ile de iddialı geldiğini gösterdi
 

Gene bir şarkı, yine sezonda yayına alınacak bütün yapımlar, yeniden yıldızlar geçidi ve işte bir Kanal D klasiği. Dudaklarda nameler, salınan bedenler, tam bir güç gösterisi ile Kanal D 2014-2015 yayın dönemini özetledi.  Her sene alıştık, yapılmasa yadırgardık doğrusu!
Devam eden dizileri; Küçük Ağa, Arka Sokaklar, Yalan Dünya, Ankara’nın Dikmeni, Galip Derviş ki hepsi lokomotiftir ve tekrarları ile geceyi kurtaran yapımlardır. En fazla reklam gelirini getiren Yalan Dünya tam bir cankurtaran simidi! Yılların yıpratamadığı transferi Kurtlar Vadisi Pusu ile yeni yapımlardan önce reytingi kurtaranlar listesini kabarttı. Yaz dizileri olarak bakılan ve “gelir geçer sanırım” diyenleri utandıran üç proje; Ulan İstanbul, Güllerin Savaşı, Anasının Oğlu bir o kadar başarılı yapımlar.

Tabi Kanal D bu yapımlar ile kalmadı ve sekiz yeni dizi daha ekledi yeni yayın dönemine.
 Benim Adım Gültepe: Zeynep Günay Tan’ın çektiği dizide Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz gibi pek çok oyuncu yer alıyor. 3 Ekim Çarşamba gecesi görücüye çıkacak. Bu sezonun çarşambası gene kanlı olacak, kıran kırana reyting savaşını seyredeceğiz!Benim Adım Gültepe dizisi 1980'li yıllarda geçiyor. İzmir'in Gültepe semtinde geçen dizide çok yakın arkadaş olan Seyfi(Ekin Koç), Gülali(Efe Akercan), Fevzi(Burak Dakak) ve Murat(Tolga Sarıtaş)'ın yaşadıkları anlatılacak. Gülümser (Ayça Bingöl) bu dörtçocuktan Gülali’nin annesidir. Kocası hapishaneye düşen Gülümser, her şeye rağmen ayakları üzerinde durmaya, oğluna sahip çıkmaya çalışmaktadır. Ancak semtin yakışıklı ve bıçkın minibüs şoförü Halil(İlker Kızmaz) ile yasak ve gizli bir aşk yaşamaktan da kaçamayacaktır. Halil de Gülümser’e aşıktır. Onunla bir hayat kurmak istemektedir.
Poyraz Karayel:  İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun başrollerini oynadığı diziyi Limon Yapım çekiyor. Dizinin yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı üstleniyor, senaryosunu Ethem Özışık ve Ertan Kurtulan yazıyor. Poyraz Karayel işlemediği bir suçla suçlanarak görevinden uzaklaştırılır. Elinden koparılan oğlunun kayınpederinden almak için çabalamaktadır. Bunun için Emniyet amiri ile bir anlaşma yapar ve mafyanın içine sızlamyı kabul eder. Bu sırada Ayşegül’e aşık olur fakat onun mafyanın patronu Bahri Baba’nın kızı olduğunu bilmez.
Bana Artık Hicran De… Buğra Gülsoy, Aslı Enver ve Alican Yücesoy’un başrolünü üstlendiği diziyi Coşkun Irmak kaleme alıyor. Hicran(Aslı Enver) yaşadığı aşk sonucu hüsrana uğramış ve büyük bedeller ödemiş bir kadın karakteridir. Hicran’ın yaşam kavgasını seyredeceğiz.
Urfalıyım Ezelden: Bülent İnal ve Öykü Gürman’ın rol aldığı diziyi Faruk Teber çekiyor. Şanlıurfa'da türkücülük yapan Mehmet'in 5 oğlu vardır; Celal, Eşref, Kadir, Çetin ve Selahattin. Oğullarından Celal, ağanın kızı Selva'ya aşık olur ve ikisi evlenmeye karar verirler. Ancak ailesi kızı Celal'e vermez. Bunun üzerine vazgeçmeye niyeti olmayan Celal Selva'yı kaçırır. Çok öfkelenen kızın ailesi Celal'i öldürür. Bu sırada Selva hamiledir ve törelerden dolayı Celal'in kardeşi Eşref'le evlendirilir. İkisi kendilerine bir düzen kurarlar ve çocuk büyür. İstanbul'a taşınıp burada yaşamaya başlarlar. Bir gün Eşref Ceylan'la karşılaşır ve her şey altüst olur.
Şeref Meselesi: Kerem Bürsin, Yasemin Allen, Şükrü Özyıldız, Burcu Biricik’in rol alacağı diziyi D Production yapıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Altan Dönmez yapacak. Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak.

Kerem Bürsin’in canlandıracağı Tamer karakteri hırslı, eğlenceli ve kadınlarla arası son derece iyi biri olacak. Şükrü Özyıldız’ın oynayacağı Soner ise ağırbaşlı, zeki ve yakışıklılığının farkında olmayan biri olacak. Burcu Biricik ev işlerinde başarılı, baba baskısıyla büyüyen Kübra’ya, Yasemin Allen güzel bir mankene, Şükran Ovalı ise özgürlüğüne düşkün ve çapkın bir karakter olan Füsun’a hayat verecek 

Bu Son Olsun: Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar ve İlker İnanoğlu’nun rol alacağı dizi, doktorların hayatını anlatacak. Veysel bey alanında başarılı olmaz bir doktordur. Hayatını hastalarına adamış olan Veysel bey ayrıca istanbul’da bir hastaneninde sahibidir. Büyük borçları yüzünden hastanesi kapanma aşamasına kadar gelmiştir. Hastanede çalışan bütün doktorlar artık yavaş yavaş istifaya başlamışlarıdır. Veysel bey ise hastaneyi kurtarmak için kendisine bir ekip kurma kararı alır. Doktor olan kızı Yelda onun tek destekcisidir.
Roman Havası: Ocak ayında ekrana gelecek dizi Cennet Mahallesi’nin uyarlaması olacak.“Cennet Mahallesi” dizisinin “Roman Havası” adıyla yeni versiyonunu çekmeye hazırlanan usta yapımcı Türker İnanoğlu, Çağla Şıkel ve Alişan’la çalışmama kararı aldı. İnanoğlu, “Hikayeyi değiştirdik. Yeni versiyonda genç Romanların eğlenceli hayatını anlatacağız. Çağla’yla Alişan’ın zaten televizyon programları var. Şartlar uyuşmadı” dedi.
Adı Yok:  Serdar Akar’ın proje tasarımını üstlendiği dizi ocak ayında ekrana gelecek.
Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği ve aynı zamanda Behzat Ç. gibi halkın çok sevdiği dizinin senaristinin senaristliğini üstlendiği Adı Yok dizisi Eylül 2014 sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanacağı hakkında yapımcılar tarafından duyruldu. Fakat daha sonra yapılan ikinci bir açıklama ile henüz bir başrol oyuncusu bulamadıklarından dolayı dizinin Ocak 2015'de Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacağı bildirildi. Dizinin konusu ise dizi adına benzer gibi belli değil. 2015'in Ocak ayında ilk bölümüyle yayın hayatına Kanal D'de girmesi beklenen Adı Yok dizisinin konusunun polisiye, suç, aşk gibi konulardan oluşabileceği tahmin edilmektedir.

Yeni yayın döneminin azizliğine kim uğrar bilemem, bunu Ocak ayına doğru konuşuruz! Ama Kanal D yeni yayın döneminde de iddialı ve başarı işlere imza atmaya hazırlanıyor!

Hayatta başarılarınızı devam ettirmeniz dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..