Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kara Sevda'da tüm dengeler değişiyor! Yeni bölümde neler olacak?

Kara Sevda'da tüm dengeler değişiyor! Yeni bölümde neler olacak?
 

Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Nihan (Neslihan Atagül) ve Kemal’in (Burak Özçivit) o gecenin sırlarına bir adım daha yaklaşmasıyla boyut değiştiren savaşta, Zeynep’in beklenmedik hareketiyle tüm dengeler değişecek.

Kara Sevda’nın merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak?

Nihan ve Kemal o geceye dair büyük sırrı Emir’den (Kaan Urgancıoğlu) sonra çözebilecek tek kişi olan Karen’le konuşmanın yolunu bulur. Karen’in vereceği cevaplar, Kemal’le Nihan’ın doğru yolda olduğunu kanıtlar. Ancak Emir’in Karen’e ulaşmasıyla, o geceye atılan düğümü çözmek zorlaşır. Kemal ile Emir arasındaki soğuk savaş da boyut değiştirir.

Kara Sevda 16.Bölüm 7

Zeynep, Ozan’la bir an önce evlenip Emir’in hayatına sızmak için elindeki bütün kozları oynar. Diğer taraftan Emir, Kemal’i öfkelendirip üstüne çekmek için elindeki Zeynep’e ait fotoğrafları kullanmaya karar verir.

Kara Sevda 16.Bölüm 12

Leyla’nın yıllardır yaşadığı evin Vildan tarafından alınmak istenmesi, Nihan ile annesi arasındaki ilişkiye iyileşmesi zor bir yara açar. Nihan’ın en zor anında Leyla’ya sığınmasıyla, Leyla Emir’in de hedefi haline gelir.

kara sevda 16.bölüm

Kemal Nihan’la birlikte “o gece” araştırmasına devam ederken, Emir termik santral inşasına ait davada köylüleri korkutmayı başarır. Kemal yaşananları öğrendiğinde Emir’e hiç beklemediği bir karşılık verir. Emir’in Kemal’i durdurabilmek için tek bir seçeneği vardır.

Kara Sevda 16.Bölüm 60

Ozan ve Zeynep ailelerinden gizli evlenebilmek için son düzlüğe girer. Kemal ve Nihan ise kardeşlerinin attıkları adımlardan habersiz, geleceklerini Emir’in esaretinden kurtarmak için bütün şanslarını zorlayacaktır.

Kara Sevda'nın 16.Bölümü 3 Şubat Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak! Ozan'ın "Sizi karımla tanıştırayım" diyerek yapılan sürpriz hepimizi şaşırtacak?

Tüm dengeler kimin lehine değiştiğini hep birlikte göreceğiz.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

https://www.youtube.com/watch?v=RyW5ZBvEtBc
 
Haber ve görseller Ay Yapı - Persona Sanat Basın Bülteninden alınmıştır.

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..