Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '14

 
Kategori
TV Programları
 

Karadayı Dizisi bomba gibi dönüyor!

Karadayı Dizisi bomba gibi dönüyor!
 

Ay Yapım imzalı başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Karadayı bu akşam ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak. Türkiye’de yayın başlamışken bomba etkisi ile sezon finalini seyreden Yunanistan Kasım ayını beklemek zorunda kalacak. Kendi adımıza “buna da şükür” derken Yunanlı izleyenlere de “Allah sabır versin!” demek lazım.

Düğün dernek derken bir anda hayatın akışı değişti ve Karadayı, kabadayıya dönüşümünün peçesini sezon finalinde bizlere gösterdi. Düğün gününde yaşadığı büyük acıdan sonra intikam duygusuyla hareket geçen ve bu uğurda Beyefendi lakaplı Mehmet Saim’e ulaşmak için kabadayı alemine girmek istediğini Dalyan’a açıklayan Mahir’in bu kararıyla nasıl bir yolda ilerleyeceği merakla bekleniyor. Bu değişim seyirci için ayrı bir heyecanla karşılandı ve Karadayı ile birlikte savaşmanın zevkini ekranda yaşayacaktır.

Dalyan’ın Mahir’e kabadayı aleminin acımasız dünyasını anlattığı tanıtımda diziye yeni dahil olan oyuncuların görüntüleri ilk kez ekrana geldi. Yapım şirketi Melisa Sözen ile Funda Eryiğit arasında bir seçim yaptı ve bu sezon Funda Eryiğit’i Karadayı’da seyredeceğiz. Karanlık olayların arkasındaki kadın rolü ile izleyeceğimiz Funda Eryiğit, Mahir ve Feride’nin engellerle sınanan aşkını ne kadar zora sokacak bekleyip göreceğiz!

Sadece Eylül ayında değil sezonun lokomotifi olacak dizi çok konuşulacak yeni bölümleriyle yine zirvedeki yerini alacak olan Karadayı’nın üçüncü sezonuna Funda Eryiğit, Sermet Yeşil ve Hüseyin Soyaslan dahil oldu. Oyuncuların canlandıracağı karakterler ve seyirciyi bekleyen birçok sürpriz dizinin ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Üçüncü sezonunda da pazartesi akşamlarına damga vurmaya hazırlanan Karadayı’nın fragmanları tıklanma rekoru kırıyor. Mahir’in özellikle 2. fragmanda Feride’ye okuduğu Yılmaz Güney’in ‘Canım, Sevdiğim, Yüreğim’ şiiri büyük beğeni topladı.

“Canım, Sevdiğim, Yüreğim”

Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin...
Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan...
Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü,
Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır...
Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu.
Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi,
Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim.
Damla damla birikiyor insan.
Damla damla sevgili...
Bir gün akıp gideceğiz hayata...
Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin.
Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur...
Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde.

Yılmaz Güney

Şiirsel anlatımlar ile zenginleştirilmiş bir aşk masalı izleyeceğiz bu sezonda da Karadayı’da. Engellere rağmen sevmeyi, sevdiğinden vazgeçmemek için mantığını ikna etmeyi, sevdiğinin gözünde başkalaşımın, dönüşümün çığlıklarını ama her şeye rağmen delicesine, dur-durak  bilmeden sevmeyi seyredeceğiz ekranlarda. 3. Sezon ile “Hoş geldin Karadayı!” diyelim!

Hayatta hoş gelişleriniz bol olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459
 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..