Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '14

 
Kategori
TV Programları
 

Karagül yeni sezona iyi hazırlanıyor

Karagül yeni sezona iyi hazırlanıyor
 

Karagül tutkunları en son Kendal'ı Kadriye Ana'nın yanında bırakmış, Oğul türküsüyle gözlerinde yaşlarla Kadriye Ana'nın kararının ne olacağını merak ederek Karagül'ü yaz tatiline uğurlamıştı.

Karagül konu sıkıntısı çekmeyen bir dizi. Hala merakla beklenen şeyler var çünkü. Senaristleri birden normalde olmayan şeyler çıkarmak zorunda değiller. Ama yine de her dizi gibi Karagül de yeni sezona iddialı bir giriş yapmak için hazırlanıyor. Duyduğuma göre sezon başındaki ilk 3-4 bölüm çok heyecanlı olacakmış.

Dünya Kupası araya girince Karagül biraz apar topar bir sezon finali yapmıştı ama o apar topar sezon finali bile bir çok dizininkinden güzeldi. İşte sezon finalinde patlatılamayan bombalar yeni sezona saklanmış. Bir de yeni bir karakterin gireceği konuşuluyor. Bu muhtemelen Özcan Deniz'in yokluğu nedeniyle düşünülen bir şey. Kilit bir isim diziye girebilir.

Özcan Deniz demişken onun yeni dizisi hakkında da yazacağız. Kim var kim yok yavaş yavaş şekilleniyor. Orada da heyecanlı transferler olacak gibi. Bunu da başka bir yazıda konuşuruz.

Kendinize iyi bakın.

 
Toplam blog
: 13
: 2205
Kayıt tarihi
: 24.06.14
 
 

Yüksek Lisans Mezunu, İletişim aşığı, Kitap kurdu, Sinema düşkünü, Müzik tutkunu, Trekking sevdal..