Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '14

 
Kategori
İlişkiler
 

Kendilerini "sıfıra indiren" erkekler

Kendilerini "sıfıra indiren" erkekler
 

Kezia Noble'ın bu kitabında anlattığına göre Evli veya uzun yıllar sevgilisi ile yaşayan bir çok erkek evlenmeden önce sahip oldukları hem karşı cinsle hem kendi cinsleri ile sosyal ilişki ve iletişim kurma becerilerini yıllarca süren evlilikleri veya nikahsız beraberlikleri esnasında kaybederler. Evlilikleri uğruna hobilerini bırakır, erkek arkadaşları " gel erkek erkeğe bira içmeye veya maça gidelim" dediklerinde " eşimle meşgulüm" der ve Erkek arkadaşlarını atlatIrlar. TV karşısında eşleri veya sevgilileri ile akşamlarını geçirir göbek yaparlar. Sosyal hayattan ellerini çekerler. Kısacası kendilerini " sıfıra indirirler ". Bu erkekler aşırı rahata alışmış kendilerini geliştirmeyi bırakmışlardır. Bir gün boşanır veya sevgililerinden ayrılırlarsa " oh be artık özgürüm, tekrar bekar olduğum zamanki gibi partilere, sosyal etkinliklere katılabilirim "derler. Ama bir şok yaşarlar. Uzun yıllardır ihmal ettikleri arkadaşları artık onlarla görüşmek istemezler. Hobileri, sporu vs. Bırakmış ve epey şişmanlamış oldukları için kendilerini aniden boşlukta hissederler. Artık özgür oldukları için kadınlarla yeniden ilişki kurmayı denerler ama başarısız olurlar. Çünkü kadınlarla nasıl tanışılacağını, konuşulacağını ve çekim yaratılacağını unutmuşlardır. Bir kadınla sevişmeye kalksalar ona orgazm yaşatamaz, kadını cinsel yönden tatmin edemezler çünkü sevişmeyi de unutmuşlardır.

Kezia Noble'ın erkeklere uyarısı evlendiğiniz veya bir kadınla uzun vadeli ilişkiye girdiğinizde ona Sadık olun, Birlikte bir çok faaliyet yapın ama arkadaşlarınızla ilişkiyi kesmeyin, sosyalleşmeye devam edin, ilişkiniz, işiniz veya çocuklarınız uğruna hobilerinizi, sporu bırakmayın, eşiniz ve çocuklarınızla birlikte gelişmeye devam edin yoksa bir gün eşinizle yollarınızı ayırmak zorunda kalırsanız kendinizi "sıfıra inmiş" bulabilirsiniz.

Kezia Noble'a yüzde yüz katılıyorum. Hatta bir yazımda bekarların bir çok konuda yaşıtları evlilerden çok daha yaratıcı olduklarını yazmıştım.

Rasih Bensan 


19 Ağustos 2014

 

 
Toplam blog
: 368
: 2280
Kayıt tarihi
: 05.05.12
 
 

BİLİM özellikle astronomi ve çeşitli konularda araştırmacı ve yazar Amatör fotoğrafçı, Ka..