Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '17

 
Kategori
El Sanatları
 

Kimdir bu ünsüz ama bir o kadar ünlü kişi?

Kimdir bu ünsüz ama bir o kadar ünlü kişi?
 

En ünsüz ünlü Gözde Göyük BALIK


Kimdir fotoğraftaki kişi tanıyabildiniz mi acaba? Bundan aylar önce bir tv programında görmüş olabilirsiniz kendisini.Bir yarışma programıydı. Benim pek alakam yoktur o tarz yarışma programlarıyla. Kendisi ile tanışmam birazcık kavgalı olsa da sonrasında çok güzel bir dostluk kurduk.Gelin Evi yarışmacılarından biri olan Gözde Göyük Balık ile içinde bulunduğum hobi dünyası sayesinde oldu tanışmamız. Kokulu taş yapımı hammadde satışı derken facebookta tanıştığım Gözde Hanım şu an Facebook'taki en aktif en fazla üyeye sahip olan Geri Dönüşüm Projeleri grubunun sahibidir. Gelin Evinde ne yaptı ne etti pek bilmem ama geri dönüşüm konusunda üzerine tanımayacağım ender kişilerdendir. Bildiğini herkesle paylaşan, herkese öğretmeye çalışan mütevazi bir insandır kendisi. 

Özellikle evinizde eskimiş, yıpranmış, dolap, masa, sandalye, çaydanlık, demlik, tepsi, duvar, giysi ve aklınıza eskimeye yüz tutmuş ne var ise onlara yeniden hayat verme noktasında tecrübesini, yeteneğini sonuna kadar kullanan birisidir. Gözde Göyük BALIK deyip geçmeyin. Grubunda yaptığı canlı yayınlarla gece yarısı dahi olsa bir anda yüzlerce kişiye ulaşabiliyor. Argodan uzak, seviyeli, saygın, özverili bir şekilde bildiklerini kendi izleyicilerine büyük bir enerji ile aktarıyor Gözde Hanım. Hanımefendiliği de yüz üzerinden yüz ile değerlendirilebilecek bir noktadadır. ne nerede, kaça, nasıl alınır, alınan hobi malzemeleri ile evinizdeki eşyalara nasıl yepyeni görünümler kezandırırsınız, bunları tek tek büyük bir sabırla anlatmaktadır yayınlarında. Aktif bir facebook kullanıcısı iseniz ve de el işlerine yatkınlığınızla beraber merakınız da var ise mutlaka ama mutlaka yayınlarını izlemelisiniz.

Sosyal medyada saçma sapan gruplarda zamanınızı boşuna tüketmek yerine Gözde Hanımı izleyerek çok daha güzel vakitler geçirebilirsiniz sevdiklerinizi de yapacağınız geri dönüşümlere dahil ederek. Kokulu taşlar benim açımdan kendisinin öğretebileceği en basit şeydir. Öylesine karmaşık işlerin üstesinden öylesine kolaylıkla geliyor ki canlı yayın esnasında ben büyük bir hayranlıkla izliyorum yaptıklarını.

Siz de bir kere izleyin o büyük pozitif enerjisine hayran kalarak bir an önce kendisinin uygulamalı olarak anlattığı şahane işleri sizin de yapasınız gelecektir emin olun.

İyi ki tanımışım sizi ve iyi ki böylesine büyük bir platformda kimseyle kavga etmeden,sokak ağzını kullanmadan, tüm bildiklerinizi bizlere öğrettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Sevgiyle....

 
Toplam blog
: 106
: 1391
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

1976 Adana doğumluyum. Cumhuriyet Üniversitesi İşletmecilik bölümü mezunuyum. Evliyim. Adem Hamza..