Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk'a final şoku!

Kiralık Aşk'a final şoku!
 

Ülkemizdeki televizyonlara iş yapan firmaların sahibi ya da çalışanı olan insanların ve bu işleri takip eden izleyicilerinin arasındaki iletişimin özellikle sosyal medya boyutunda çok ciddi seviyelere ulaştığını görüyoruz. Çıkan bir haberi ya da bir gelişmeyi anında muhatabına soran ve ısrarla cevap almayı isteyen insanların varlığından haberdarız. Bu insanların ortak noktaları takip ettikleri yapıma bir evlatmışcasına sarılmış olmaları. Şahsen bu kadar ilgi göstermenin sağlıklı olmadığını düşünsem de, ilginin ne kadar yüksek olduğuna kendimiz zaten şahit oluyoruz. 

Bahsi geçen ilgi yüksekliğine sahip olan ve geçen sezondan beri bu yükseklik sayesinde ekranda kalmayı başaran Kiralık Aşk dizisi ile ilgili olarak ilgi gösterenleri üzecek haberler çıkmaya başladı. Geçen sezon Karagül ile birlikte zirve mücadelesi veren ve genelde gecenin galibi olan dizi bu başarısı sayesinde ikinci sezonunu yaşama şansına sahip olmuştu. Bu sezona da iddialı bir öykü ve yeni yüzlerle başlayan dizinin reytingleri geçen sezonu mumla arar şeklinde gelince yapımın başında bir anda kara bulutların toplandığını görmüştük.

İşte bu hayal kırıklığı yüzünden ''dizi ile ilgili müdahale gelecek mi?'' şeklindeki soru ve beklentilerin oluştuğu gözlenmişti. Beklentilere cevap veren ve şimdilik ''iddia'' denilen bir haber sosyal medyayı esir almış durumda. 

Bu haberin temelinde ''Kiralık Aşk 27 Ocak 2017 tarihinde yayınlanacak bölümü ile ekrana veda edecek'' şeklinde bir ifade var. Yani dizinin 8 bölüm sonra(arada yayınlanmadığı hafta olmazsa) biteceği, bu kararın kanal tarafından oluşturulan bir tasarruf olduğu belirtilmiş.

Açıkçası bana çok inandırıcı gelmedi. Tamam dizi geçen sene aldığı reytingleri ve gördüğü ilgiyi bu sene karşılayamıyor. Karşılayamıyor da gidip 15.sırada da yer almıyor yani. Dolayısıyla öyle bitirilmesini gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Çünkü reyting anlamında daha ''rezil'' durumda olan işlerin devam ettiğini biliyoruz. Ama tabi çok iyi kadroya ve hikayeye sahip olan işlerin bir çırpıda bitirildiğini de gördü bu gözler. O yüzden ekibinden resmi bir açıklama gelmeden inanmamak gerekiyor.(Henüz yalanlama ya da doğrulama içeren bir açıklama yok.)

Sonuç olarak ; Kiralık Aşk sezon sonuna kadar normal şekilde devam eder ve güzel bir final ile 2.sezonunun sonunda izleyicisi ile vedalaşır. bence Aksi durumda 3.sezon fikri çok zorlama bir karar olur.

Bekleyip göreceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..