Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk'da Barış Arduç'un yerine kiralık oyuncu!

Kiralık Aşk'da Barış Arduç'un yerine kiralık oyuncu!
 

Kiralık Aşk, Cuma akşamı ekranlara gelecek 30.Bölüm ile ilginç bir yöntem uygulayacak. Dizinin baş rol oyuncusu Barış Arduç şu sıralarda şiddetli bir grip geçiriyor ve evinde istirahat ediyor. Geçtiğimiz bölümde Defne (Elçin Sangu) ile golf oyunu çekimlerinde üşütmüş. Bu nedenle bu haftaki çekimlerde yer alamadı. Ülkemizde ilk kez denecek bir yöntem ile çekimlere dahil olmuş. Flashbackler (geriye dönüş) yoluyla yer alacak.

Sıkı durun yerine kiralık bir oyuncu bulundu. Ömer'in Barış Arduç'un yerine genç oyuncu Yiğit Kutlu Öztürk canlandıracak. Ömer'in Defne'ye hayatıyla ilgili geçmişi anlatırken o sahnelerde Ömer'in gençliğinden kareleri canlandıracak.

Geçen 29. bölümde olanları hatırlayalım:

Neriman, Ömer ile Defne'yi evlendirmek için bu defa gizli planlar yapar. Hulusi, Neriman’ı köşeye sıkıştırdı ve Defne'yi evine kahvaltıya davet eder. Neriman artık son kozunu oynuyor. Sürpriz kahvaltıda neler olacak? Neriman, Defne ile Ömer’i ateşle barut misali gece baş başa ofise kilitleme planı yapıyor. Ortağı tabi ki Koray! Bu mükemmel planda işler karışıyor, beklenenden fazlası oluyor. Bir taşta iki kuş yakalanıyor. Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalıyor. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi?

7db01c5d-033f-43f7-a689-2325ab09539d

Defne ile Ömer de şirkette kilitli kalırlar. Ömer Defne'ye çocukluğunu ve gençlik yıllarını anlatır. Ömer ve Defne'nin geçmişte yaşadıkları acı ve tatlı birçok konuya özenle değinilecek. Ömer'in hatıraları, genç yaşta kaybettiği anne ve babasının ardından dedesi tarafından yetiştirilmek üzere ustasına nasıl emanet edildiği, en yakın dostu Sinan ile nasıl tanıştıkları, Defne'nin annesi tarafından nasıl terk edildiği, yeni evlerine taşınmaları, yeni mahallesinde edindiği dostluklar bir de en önemlisi Ömer ile kaderlerinin ta o zamanlar çizildiğine şahit olacağız.

yiğit öztürk1

Ömer'in gençlık yıllarını canlandıracak Yiğit Kutlu Öztürk'ü tanıyalım:

Yigit-Kutlu-ozturk

Yiğit Kutlu Öztürk doğum tarihi 16.04.1997’dir. Yiğit Kutlu Öztürk Antalya ilinde dünyaya geldi. Yiğit Kutlu Öztürk koç burcudur ve koç burcunun özellikleri tam anlamıyla taşıyan liderlik yapmayı seven bir karaktere sahiptir. Yiğit Kutlu Öztürk Antalyalı olmasına rağmen sürekli Karadenizliyim diyen bir kişidir.

tumblr_map94p46c11rh00hro1_500

Denizde ne kadar martı olursa olsun denizi asla terk etmezler sloganından yola çıkarak Yiğit Kutlu Öztürk, Twitter ortamındaki takipçilerine martılarım diye hitap etmektedir.

Kiralık Aşk'ın 30.Bölümü 22 Ocak Cuma akşamı ekranlarımızda olacak. Ömer'in gençliğini kiralık oyuncu Yiğit Kutlu Öztürk canlandıracak!  Barış Arduç'suz bölümlerin üç hafta sürmesi tahmin ediliyor. İzleyici tepkisi merak ediliyor?

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..