Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kiralık Aşk seyircisine büyük müjde!

Kiralık Aşk seyircisine büyük müjde!
 

Dizi sezonunun son günlerini yaşıyoruz. Kış sezonu boyunca her hafta yayınlanan birçok yapım artık sezon finaline doğru koşar adım gidiyor. Tabi ki sezon arasında başlayan ve bu yüzden yaz sezonunda da devam etmesi beklenen diziler hariç.

Bu yapımlar arasında devam edip etmeyeceği konusunda tartışmaların yaşandığı ve belirsizliğin tavan yaptığı yapımlar da bulunuyor. Bahsi geçen bu yapımlar arasında belki de en belirsizi Star ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk dizisiydi. Geçtiğimiz 2015 yılının yaz aylarında başlayan ve izleyici kitlesi sayesinde kış sezonunda da başarı ile devam eden dizinin 2.sezonunun olup olmayacağı konusunda ciddi tartışmalar yaşanmıştı. Dizide Haziran 2016 ifadesi ile gösterilen ve düğün içeren sahneler olması, yapımın biteceğine dair şüpheleri daha da arttırmıştı.

Ancak bu konuda en kesin ve net açıklama dizinin yapım şirketi Ortaks Yapım'dan geldi. Şirket, sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaparak dizinin önümüzdeki sezon da devam edeceğini müjdeledi. Açıklamada, kanal ile yapılan görüşme sonrasında devam kararı alındığı ve bu karar sonrasında 2.sezon için hazırlıklara başlandığı ifade edildi.

Bu haber dizinin sevenleri için mutluluk verici hatta müjde diyebileceğimiz türden bir gelişme olarak belirtilebilir. Ancak akıllara sıkışmış hikayenin nasıl devam ettirileceği yönünde sorular geliyor. Son dönemlerde Ömer ve Defne arasındaki aşkın tavan yapmasının yanı sıra Koray ve Neriman ikilisinin birlikte yaptıkları iyice ön plana çıkmıştı.

Kısacası dizi seneye de devam ediyor ama hikaye konusunda işlerinin zor olduğunu düşünüyorum. Bu durumun nasıl bir etki yapacağını önümüzdeki sezon göreceğiz.

Kiralık Aşk sevenlerinin gözü aydın diyelim madem.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..