Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '18

 
Kategori
Güncel
 

Kırılsın Artık Azgınların Kalemi!

Kırılsın Artık Azgınların Kalemi!
 

Son yıllarda artan bir hızla gerek çocukların ve gerekse kadınların yaşam hakları ellerinden alınıyor. Bazı erkeklerin hayvani hislerinin kurbanı oluyorlar. Hasbelkader hayatta kalmayı başaranlar da gerçekten yaşıyor mu, yaşamıyor mu, ya da nasıl yaşıyor anlamak mümkün değil. Hiçbir empati gücü de bu olaya maruz kalanı anlamaya yetmez.

Bir sapıklık, bir sapkınlık, bir azgınlık ki bitmek bilmiyor. Boş kafaları ve dönmüş gözleriyle, elleri sürekli belli noktalarında, fırsat kolluyor toplumun yüz karaları. Ne zaman, nerede bir çocuğu ya da bir kadını hedefe koyacakları belli değil.

Bir gün Antalya’da ortaya çıkıyor, bir gün Adana’da, bir gün sokakta, bir gün onlarca çocuğun emanet edildiği bir okulda, yurtta. Bir gün bakıyorsun abi-dayı- amca, bir gün olmaz olası baba! Dur, durak bilmiyor, sadece hedefe kilitlenmiş, bekliyor.

Çırpınıyor bu ahlaksız gidiş karşısında kadın-erkek her aklı başında insan bağırıyor, duyun artık sesimizi, duyun diye.

Bazen cılız bir ses çıkıveriyor karşı çıkar gibi, bir yandan da “bir kereden bir şey olmaz” sözüyle karartıyor gönülleri.

Altı yaşındaki çocuğa nikah kıyılır fetvası verenler bilmez mi bu sorumsuz sözlerin sapıkların doymak bilmeyen pis iştahını kabartacağını?

Çocuklara yönelik istismarla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül "Kimyasal hadım da gündeme gelecek" dedi.

Oysa 2016 yılında da gündeme gelmişti kimyasal hadım. 26 Temmuz 2016 tarih ve 29782 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Adalet Bakanlığının; Cinsel dokunulmazlığa karşı suçlardan hükümlü olanlara uygulanacak tedavi ve diğer yükümlülükler hakkındaki yönetmelik 7.Madde (1) Tedavi, tanımda belirtilen hükümlülere yönelik olmak üzere, ayakta veya yatarak, ilaçla veya ilaçsız olarak veyahut her iki usul ile cinsel dürtünün azaltılmasına veya denetimine yönelik tedaviler ile cinsel isteğin azalmasını veya yok edilmesini sağlayan yöntemdir diye belirtilmiş.

Sayın bakan kimyasal hadım gündeme gelecek derken neyi kastediyor anlayamadım.

Neyse sonunda çok daha güçlü bir ses geldi.

Gümbür, gümbür bir ses!

Sayın Cumhurbaşkanı konuya el verdi. "Çocuklarımıza yapılan alçakça saldırılar oldu. Buna kayıtsız kalamayız. Bu durum toplumu çöküşe götürecek birer dinamit ve alçaklıktır. En ağır ceza neyse adım atılacak" dedi.

Nasıl mutlu oldum anlatamam.

Nihayet bu sorunun çözümü için içimde yeşil bir ışık yandı.

Ne olur milyonlarca ana-baba adına,

Bu vakaları yaşayan masum bedenler adına,

Söndürmeyin içimizdeki bu ışığı,

İnsanların hakkıysa güven içinde yaşamak,

Öyleyse kırın artık bu azgınların kalemini, ister kimyasalla, ister tahrayla!   21 Şubat 2018

 

 
Toplam blog
: 278
: 1431
Kayıt tarihi
: 20.11.10
 
 

Bir Kamu Kurumundan emekliyim. Bloğumda; yaşadıklarımı, çevremde gözlemlediğim olaylar ile kendi ..