Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '18

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Yeni Dizi Geliyor "Çarpışma" !

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Yeni Dizi Geliyor "Çarpışma" !
 

Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ (Kadir Adalı), Elçin Sangu (Zeynep Tunç), Alperen Duymaz (Kerem Korkmaz), Melisa Aslı Pamuk (Cemre Gür), Onur Saylak (Veli Cevher), ’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Baş rollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı Çarpışma'nın ilk fragmanı yayınlandı!

 

KADİR ÜÇLÜ ÇEKTİRİYOR, TRİBÜNLER COŞUYOR!

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla dikkatleri çeken, izleyicileriyle buluşmak için gün sayan ‘Çarpışma’nın yayınlanan ilk fragmanında; Sarıyer Spor’un tutkulu bir taraftarı ve amigosu olan Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) taraftarlara üçlü çektiriyor ve tribünleri coşturuyor.

Kerem de (Alperen Duymaz) tribündeki yerini alıyor. Kadir’in bir çatışmanın, Zeynep’in (Elçin Sangu) muhtemel bir tehlikenin içinde, Veli’nin (Onur Saylak) belki de zamansız bir ziyarette, Cemre’nin (Melisa Aslı Pamuk) araba kullanırken panik halinde görüldüğü sahnelerin yer aldığı fragman, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve merak uyandırdı.

Ay Yapım'ın yeni dizisi heyecanla bekleniyor.

"Çarpışan aslında kaderlerimizdi..."  Dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazıyor.

“HERKES DÖNER OLAY MAHALLİNE!” Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileriyle buluşmak için gün sayan Çarpışma’nın yayınlanan ilk teaserı büyük beğeni topladı. Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk)… Bu dört karakterin bir kazayla birlikte, hayatlarının kesişmesinin ekrana geldiği teaserda Kadir Adalı’nın “Çarpışan aslında biz değildik, kaderlerimizdi... Nereye gidersen git, ne kadar kaçarsan kaç, eninde sonunda herkes döner, olay mahalline!” sözleri dikkat çekiyor. Dışarıdan bakıldığında gerçekleşmesi imkansız görünen kazadaki korku dolu anların heyecanı yükselttiği, adeta bir görsel şölen sunan teaser, merak uyandırıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, Ekim 2016'da başlayıp, Haziran 2017 biten dizisi 'Cesur ve Güzel'den bu yana ekranlardan uzak kalan Tatlıtuğ, adı üstünde çarpıcı bir dizi ile ekranlara dönüyor.

Dört arabanın çarpışmasıyla, 4 kişinin kaderinin birleştiği Çarpışma, nefes kesen hikayesiyle, 22 Kasım Perşembe akşamı Show TV’de başlıyor.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

  • *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..