Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için Elçin Sangu'yu istedi!

Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi için Elçin Sangu'yu istedi!
 

Dizi piyasasının ne kadar hareketli günler geçirdiğini biliyoruz. Yenilikler, eskileri bir anda ortadan kaldırmalar derken her hafta yepyeni haberlerle karşı karşıya geliyoruz. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni bir dizi ile ekrana döneceğini yazmıştık. Konu ile ilgili çok sürpriz bir detay daha doğrusu iddia ortaya atıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat ikilisinin kaleminde çıkacak olan Siyah Beyaz adlı bir diziyle döneceği belli olmuştu. Dizinin kadın başrolü konusunda da henüz bir gelişme olmadığı belirtilmişti.

Kadın başrol konusunda bugün ilginç bir haber geldi.

İddiaya göre ; Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı yeni dizi için Kiralık Aşk'ın Defne'si Elçin Sangu'yu kadın başrol olarak istedi. Daha önce Kurt Seyit ve Şura dizisinde birlikte oynayan ikilinin birbirinden ne kadar memnun olduğu ve birbirinin oyunculuğunu öve öve bitiremediği hakkında bilgiler geliyordu.

Bu iddia ile birlikte ; bu durum gerçekleşirse Defne Sangu'nun Kiralık Aşk'tan ayrılması gerekecek. Tabi akıllara ''Tutmuş bir işi varken neden bıraksın?'' gibi bir soru da geliyor. Ama bu sektörün ne gibi olaylara sebep olacağını bildiğimizden yaşanabilecek her olaya hazır olmak gerekiyor.

Yakın zamanda konu ile ilgili olarak bir yalanlama elbet gelecektir. Bir yalanlama gelmezse bilin ki haber doğru.

O zaman ortalık karışır işte. Gör o zaman eğlenceyi sen!

 

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..