Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '18

 
Kategori
Güncel
 

Kızını Taciz Eden Adamı Öldüren Baba Tahliye Oldu; Yani Kızıma Laf Atanı Öldürebilirim!

Kızını Taciz Eden Adamı Öldüren Baba Tahliye Oldu; Yani Kızıma Laf Atanı Öldürebilirim!
 

İzmir'de, kızına cinsel istismarda bulunan komşusunu öldürdüğü iddiasıyla yargılanan baba tahliye edildi.
İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, müebbet hapis istemiyle yargılanan B.A.'ya önce 12 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, sanığın eylemi haksız tahrik altında işlediğini belirterek cezayı 4'te 3 oranında düşürdü ve iyi hal ile birlikte 2 yıl 6 aya indirdi. Tutukluluk süresi de dikkate alınan sanık B.A. tahliye edildi. Emsal niteliğindeki karar, temyiz başvurularının ardından kesinleşti.

TACİZ KAMERAYA YANSIDI
14 Mayıs 2017'de Erol T. (55), komşusunun kızı Y.A.'ya (10) cinsel istismarda bulunmuş, apartmanın güvenlik kamerasını izleyen anne de durumu eşi B.A.'ya iletmişti. Baba B.A. kapısına gittiği Erol T.'yi tartışma sırasında bıçaklayarak öldürmüştü. Polise teslim olan B.A. tutuklanmıştı.

Konu hassasiyet arz edince adalet terazisi şaşıyor, şu ahlak dışı davranışların cezası belli olsa. Olay sapıklık, aşağılık birinin iğrenç tasallutu. Ama sonuçta o aşağılık adamın da bir adaleti var.

Ülkenin nerelerinde kim bilir buna benzer neler oluyor, kimine hiçbir şey olmuyor, kimi de böyle…

Yok niyetim öldürmek değildi istemeden oldu falan hiç gitmeyeydin o zaman, bazen niyet bile suçtur. Ver polise taciz görüntülerini sürünsün şerefsiz!

Bir de bu olay emsal teşkil ediyormuş, doğru; bundan sonra kızları tacize uğrayan babaları izleyin!

Gerçek adalete inanmak 10 yaşındaki kıza yapılan iğrenç davranışları lanetlemek kadar gerektiğinde işte böyle sapığın hukukunu da savunmaktır.

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..