Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kördüğüm dizisine büyük reyting şoku!

Kördüğüm dizisine büyük reyting şoku!
 

Dizi reytinglerde yere çakıldı!


Başrollerinde İbrahim Çelikkol , Alican Yücesoy ve Belçim Bilginin yer aldığı kördüğüm dizisi reytinglerde düşmeye devam ediyor. Başladığından beri reytinglerde istenen başarıyı gösteremeyen dizi son aldığı reytingler ile büyük hala kırıklığı yarattı.

Dizi son bölümü ile Total’de : 2,01 reyting ile 22. AB de : 1,94  reyting ile 17. ABC de : 2,77 reyting ile 13. Sırada yer alabildi… Dizinin share oranları ise yerlerde sürünüyor!  

Fox tv diziyi neden hala devam ettiriyor bir anlam veremiyorum zaten geçen sezon da 5 reytingi bulamıyordu kolay kolay… Kanal büyük bir hata yapmış bence bu dizi geçen sezon bitmeliydi.

Diziye genel olarak bakarsak senaryosu sıkıntılı dizi izlerken sıkıyor. İbrahim Çelikkol ise bana göre ekrana yakışmayan ekranda hem oyunculuğu hem görüntüsü ile kaba duran bir isim… Erkek başrol daha iyi bir oyuncu ve ekrana yakışan biri olsaydı belki dizi daha iyi durumda olurdu.

Neyse dizi kanalına zarar üstüne zarar ettiriyor. Yakında final haberi gelir gibi gelsin de bazı işleri uzatmanın anlamı yoktur. Dizide iyi oyuncular var umarım onları daha iyi işlerde görürüz. Kördüğüm gerek hikayesi gerek senaryosu olsun sıkıntılı bir iş izlerken izleyiciyi sıkıyor ne diyelim hayırlısı…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..