Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '14

     
    Kategori
    Ekonomi - Finans
     

    Kredi Notu Düşük Olanlar için Tavsiyeler

    Kredi Notu Düşük Olanlar için Tavsiyeler
     

    Kredi Notu


     Merhaba, bloğumda daha önce paylaştığım ve 182 adet yorum alan makalemi buradan da sizler ile paylaşmak istedim.
     
    Aklınıza takılan ve sormak istediğiniz yerler olduğunda buradan veya kaynak site üzerinden sorabilirsiniz.
     
    Kredi Notu Yükseltme Teknikleri
     
    Herhangi bir banka ürünü bulunmayanlar (kredi, kredi kartı gibi) aşağıda yer alan teknikleri uyguladıklarında en kısa sürede bir kredi kartına sahip olabilirler.
     
    1.) Temizlik Aşaması : Bankada ne kadar krediniz veya kredi kartınız varsa hepsinin borcunu temizleyin. Mümkünse temizledikten sonra iptal ettirin. Ayrıca adınıza kayıtlı ne kadar fatura varsa hepsini ödeyin. Turkcell, Avea ve Vodafone gibi oparatörler özellikle bankaların sistemlerine yansır ve kredi notunuzu düşürmede büyük etki sağlar.
     
    2.) Hesabınızı hareketlendirin : Elinizde avucunuzda ne kadar para varsa hepsini bankaya yatırın. Daha sonrasında aynı bankada hesabı olan bir yakınınıza havale yapın ve parayı geri getirip yatırın. Bunu en az 2-3 defa yapın. Akabinde paranızı 1 ay vadeliye yatırın. Vadenizin süresi dolduğunda tekrar vadeliye atmayın.
     
    3.) Kart isteyin : Bankadan bir kredi kartı isteyin yukarıdaki dediklerimi yaptığınızda 1-2 ay içerisinde başvurun mutlaka size az limitlide olsa bir kredi kartı verilecektir. Bu kartı kullanın ve borcunu erkenden kapatın. Arkasından kartınızı iptal ettirin.
     
    4.) Vadeli Hesaba Tekrar Yatırma : Kartınızı iptal ettirdikten sonra paranızı tekrar bankadaki hesabınıza vadeliye alın. Bu sefer en az 2 aylık bir vadesi olsun. Paranın miktarı ne kadar yüksek olursa notunuz o kadar çok etkilenecektir bunu asla unutmayınız.
     
    5.) Ufak Miktarda Kredi Başvurusu Yapın : Atıyorum 3.000 TL kredi başvurusunda bulunun kredinizin vadesi düşük olsun ki çok fazla faiz ödemeyin. Aldığınız 3.000 TL ‘nin üzerine sizde biraz para koyarak ilk taksidinizde olduğu gibi yatırarak krediyi kapatın.
     
    Kaynak : http://www.kredivekarti.com/kredinotuyukseltme/
     
    Toplam blog
    : 1
    : 241
    Kayıt tarihi
    : 21.12.14
     
     

    Merhaba,   Adım Yusuf KISA, 1991 Adana doğumluyum. 2007 yılından bu yana internet üzerind..