Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '17

 
Kategori
Sinema
 

Kurtlar Vadisi Çok Yakında Başlıyor

Kurtlar Vadisi Çok Yakında Başlıyor
 

Televizyonlarda gösterilmeye başladığı ilk andan itibaren büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi dizisi bildiğiniz üzere bu sezon yayınlanmadı. Yayınlanmamasının altında yatan birçok sebep dile getirildi yazıldı çizildi.

Geçtiğimiz haftalarda Kurtlar Vadisi Vatan isimli sinema filmi ile 29 Eylül’de hayranlarının karşısına çıkan film 563 bin kişiye ulaşarak 6.661.466,42 lira hasılata ulaştı. Film oyuncuları Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu filmin tanıtımını yapmak için şehir şehir dolaşmaya ve seyirci ile buluşmaya devam ediyor. Özellikle Anadolu şehirlerine yapılan bu gezilerde yoğun bir ilgi ile karşılaşıyorlar, asıl konumuza dönmeden önce Kurtlar Vadisi Vatan Filimin konusuna bakarsak;

Kuzey Irak'ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz…

Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dolardaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.

Ve asıl haberimiz Kurtlar Vadisi dizisinin ne zaman başlayacağına gelirsek, Necati Şaşmaz, dizinin farklı bir konsept ve yenilenen kadrosu ile Ocak veya Şubat 2018 tarihinde televizyon seyircisi ile buluşacağının müjdesini verdi. Dizi hayranlarına duyurulur.

 

https://www.instagram.com/sahbazmurat/

https://twitter.com/sahbazmurat

https://www.facebook.com/hikayetasarimcisi

www.muratsahbaz.net.tr

 

 
Toplam blog
: 29
: 262
Kayıt tarihi
: 08.10.15
 
 

Hikaye Tasarımcısı ..