Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Kasım '14

 
Kategori
İnternet
 

Kurumsal SEO Danışmanlığı nedir? Ne için yapılır?

Kurumsal SEO Danışmanlığı nedir? Ne için yapılır?
 

Kurumsal SEO


Kurumsal şirketler için yapılan SEO çalışmalarına verilen genel isim Kurumsal SEO danışmanlığıdır. Kurumsallık olarak az içerik girilen, hatta hiç girilmeyen sitelere yapılan Kurumsal SEO danışmanlığı hizmetlerinde profesyonel olmayan kişilerce yapılan çalışmaların sonucu genellikle olumsuz sonuçlanıyor. Kurumsal SEO yerine aşırı SEO yapılan bu çalışmalar günümüzde SEO konusunda yeteri kadar bilgisi olmayan kişiler tarafından yapılıyor. Kurumsal SEO çalışmalarında asıl yapılması gereken iyi analiz ve güzel bir SEO stratejisidir. Yapacağınız backlink analizi kurumsal siteniz için hayati önem taşımakla birlikte sizin de SEO kariyerinizi belirleyecek unsurlar arasındadır.

Kurumsal sitelere yapılan SEO çalışmalarında kaliteli bir backlink inşaası ile devamında gelen marka algısını arttırıcı çalışmalar ile Kurumsal SEO amacına ulaşmış olacaktır. Bu hizmetlerde inşaa etmek istediğiniz backlinkin kalitesi, güvenilirliği, sürekliliği ve etkisi oldukça önemlidir. İyi üretilen bir SEO stratejisiyle başarıyı yakalayabileceğiniz kurumsal SEO hizmetinde az sayıda içerik, çok sayıda kaliteli backlink mantığı olduğu için sitenizi güvenilir SEO uzmanı kişilere teslim etmenizde her zaman fayda vardır. Önerimiz olarak yeni kurduğunuz bir siteye ilk ay Onpage SEO sonraki aylar azar azar Offpage SEO yapmanız sitenizin sağlığı ve doğallığı açısından oldukça işe yarayacak bir durum olacaktır.

Kaliteyi elden bırakmamanız gereken bu çalışmalarda backlink inşaasının ve doğru stratejinin önemi bir hayli büyük. Yapacağınız sosyal medya çalışması ile sosyal medyada hedef kitlenize ulaşabilir, dijital pazarlama yolu ile marka algısını arttırabilirsiniz. Kurumsal siteler için oldukça öneme sahip olan bu marka algısını kontrol edebilmeniz için iyi uzmanlarla iş yapıyor olmanız ve sektörünüzde iyi işler yapıyor olmanız gerekiyor. SEO'nun tek başına bağlayıcı bir unsur olmadığını fakat büyük bir ihtiyaç olduğunu bilerek çıkacağınız yolculukta sabırlı olmanız gerektiğini vurguluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

 
Toplam blog
: 4
: 159
Kayıt tarihi
: 19.03.14
 
 

Webmasterlik yapmaya çalışan öğrenci kıvamında bir fikirbaz, felsefi bir kişilik. ..