Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '17

 
Kategori
Müzik
 

Lady Gaga “Joanne” ile iç baymaya devam ediyor

Lady Gaga “Joanne” ile iç baymaya devam ediyor
 

Eski başarısını arayıp bulamayan Lady Gaga kendine göre yeni fakat dünyaya göre sıradan albümler çıkarmayı çok iyi bilmeye başladı. Pop müzikten uzaklaşıp kendini erken yaşta çok olgun müzik yapıyorum havasına soktu. Jazz albümleri, düetleri ve konserleriyle insanın içini baydı. O eski azgın Lady Gaga’nın içine yaşlı bir kadın ruhu yerleşmiş. Yeni nesil Madonna olacağım derken Dolly Parton olmaya başladı.

Jazz albümlerinden sonra  “Joanne” albümüyle kendini farklı müzikler yapabildiğini göstermeye başlayınca iyice sıradanlaşmaya başladı. Müzik firması daha fazla ne kadar katlanabilir ona emin değilim ama görünen o ki Lady Gaga eski otoritesini kaybetmeye başladı.

Hayranları ve diğer dinleyicileri yeterince Jazz’a doydu. Sevenleri Lady Gaga’dan eskisi bangır bangır pop albümü yapacağını düşünürken Gaga sıradan bir albüm yapmaya kalktı. Taylor Swift gibi parçalar yapmaya çalışmamak lazım. Zira tutmaz. Sen Taylor değilsin. Albümün tutmadığı gerçekten de ortada.

Lady Gaga geçtiğimiz aylarda Super Bowl’da sahne aldı. Sahne performansı oldukça iyiydi. Fakat hep eski hitlerinden yani Gaga’yı Gaga yapan hitlerini söyleyerek herkesi coşturdu. Son 2 albümünü es geçti. 1 parça ya söyledi ya söylemedi öyle bir şey. Sahnede Gaga o eski parçalarını söylerken o günlerini özlemle anar gibiydi. İçi coşku ile doluydu. Gelecek albümlerinde bu hitleri gibi iyi parça çıkartabilir mi bilmiyorum.

Bu çılgın Lady Gaga kendi kariyerini iyice mahvetme çalışmadan sağlam bir menajer bulup kendini yükseltmeye başlasın. Bu kafa ile iyice yok olacak.

 
Toplam blog
: 32
: 194
Kayıt tarihi
: 06.12.15
 
 

Alper Saygın kültür ve sanat yazıları yazan bir blog yazarıdır.  Alper Saygın yerli ve yabancı al..