Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '14

     
    Kategori
    Estetik / Güzellik
     

    Lazer epilasyonda hangi cihaz en iyisidir?

    Lazer epilasyonda hangi cihaz en iyisidir?
     

    En iyi lazer epilasyon cihazı ya da aleti hangisi sorusuna cevap vermeden önce sizin ne tip cilde sahip olduğunuzun ve dolayısıyla nasıl bir lazer epilasyon uygulamasına ihtiyacınız olduğunun belirlenmesi gerekir. Lazer epilasyon için kullanılabilecek farklı cihazlar bulunmaktadır.

    Alexandrite Lazer: Yüksek tekrarlama kapasitesi ile geniş alanlara lazer epilasyon uygulanması için en iyi cihazlardan biri olan Alexandrite lazerle açık ve orta renklerdeki kıllara hızlı tedavi uygulanabilmektedir.

    Ruby Lazer: Ruby lazer lazer epilasyon için kullanılan ilk cihazlardandır. Ruby lazerin kullandığı ışın saçtaki melanin tarafından iyi emildiği için orta ve açık tonlarda kıllar için uygundur.

    Diode Lazer: Uzun dalga boyu nedeniyle orta ve koyu renklerdeki ciltlere uygulanan lazer epilasyon için kullanılan Diode lazer açık tenlerde çok etkili değildir.

    Nd:YAG: Koyu ve açık cilt tipleri için kullanılabilen bu lazer aynı zamanda bronz tenlerde de etkili sonuç vermektedir.

    Görüldüğü gibi en iyi lazer epilasyon cihazı sizin cilt ve kıl tipinize göre değişmekte. Açık teniniz için iyi olan bir cihaz koyu tenlilerde aynı sonucu vermemektedir.

     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 6156
    Kayıt tarihi
    : 30.09.14
     
     

    Serra Sarısu, güzellik alanında vucut ve yüz bakımı hizmeti veriyorum. teşekkürler   ..