Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Karlı bir kış günü, yaşam denilen bu yola düşmüşüm. Yürümüş yürümüş de bir arpa boyu yol alamamışım. Masallar yaratıp kendime, masallar dinlemişim anlatanlardan. Şimdi de; sevindiğim üzüldüğüm, öğrendiğim  ne varsa yaşama dair… Bir kar tanesinin suya düşmesi gibi, kimseyi incitmeden, hayata karışarak anlatmak istemişim..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ayvayı yediğimin resmidir

Kış ortası,lapa lapa kar yağıyordu dediydi annem.Hesapla hesaplaya bilirsen.Bide yükselen tantanası var.Ooo ayvayı çoktan yemişiz,hayatımızla örtüşmeyen fallarda:))Sevgilerimle Esmacım,yine çok keyifli bir yazı okudum.Ellerine sağlık.

25 Ağustos 2012 21:25
200. bloğum ve arkadaşlarım

Bazen insan kendini 'giden' sanır;bir yerden-bir işten-bir aşktan-bir kalabalıktan-bir yalnızlıktan...Oysa bal gibi farkındadır 'kalan' olduğunun. Peki hem giden hem kalan olunabilir mi? İşte Milliyet blogda bunu başarmışsınız siz.Bunun için kutlarım sizi. Kutlarım sizi,güzel ve umut dolu yazılarınız için.En kısa zamanda iyileşmeniz dileklerimle , selamlarımla.

11 Temmuz 2012 18:07
2 Temmuz.. Sivas.. Madımak.. Külleri savrulan insanlık!

Öylesine yitirdik ki...Bir daha dönmemecesine... Bu yakma, yıkma, yok etme geleneğini neden hâlâ yitiremiyor ,yok edemiyoruz.Gittikçe umutsuzlaşıyorum,ince bir kederle... Ne güzel yazıya dökmüşsün Kerem ,selamlarım,sevgilerimle.

02 Temmuz 2012 11:58
 
Toplam blog
: 105
: 670
Kayıt tarihi
: 18.10.07